Devlet Bahçeli, Kurultay için 18 Mart 2018'i bekleyin diyor!

MHP'de sular durulmuyor. Kurultay isteklerine karşı tüm kapıları kapatan MHP Genel Merkezi suskunluğa bürünürken Bahçeli'nin en erken kurultay tarihi olarak 18 Mart 2018 gibi tarihi bir güne işaret ettiği öğrenildi...

10 Kasım 2015 Salı 23:28
Devlet Bahçeli, Kurultay için 18 Mart 2018'i bekleyin diyor!






Devlet Bahçeli, Kurultay için 18 Mart 2018'i bekleyin diyor!


1 Kasım seçimlerinde alınan ağır yenilginin ardından teşkilat içindeki hareketlenmenin önünü kesmeye çalışan Devlet Bahçeli, zor günler yaşıyor. Durmak bilmeyen istifalar ve görevden almalar Genel Merkez'de rahatsızlığa neden olurken, Devlet Bahçeli'den muhtemel bir kurultay için 2018 tarihi geldi. Devlet Bahçeli dün MHP Başkanlık Divanı’nı toplayarak değerlendirmelerde bulundu ve kongre konusunda tavrını ortaya koydu: İmzayı toplasınlar 18 Mart’ta yapsınlar.

MHP Kurultayı ne zaman

Dün Başkanlık Divanı’nı toplayan MHP lideri Devlet Bahçeli kongre taleplerine sıcak bakmadıklarını ve bu konuda tavizsiz tutumlarını sürdüreceklerini belirtirken,”Yeterli imzayı buluyorlarsa buyursun toplasınlar. MHP’nin kongresinin ne zaman yapılacağı bellidir. 18 Mart 2018 tarihi de güzel bir tarihtir. Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümüdür” dedi.

SELİM KAPTANOĞLU'NA GÖRE SONUÇLAR PARTİYİ KARIŞTIRMA PROJESİ

Genel Başkanlık için ismi geçenleri yakından izlemeye alan MHP yönetimi, adaylığını açıklayan DYP üyesi Selim Kaptanoğlu’nu partiyi karıştırmaya dönük bir projenin parçası olarak değerlendirdi.

40 VEKİL KÜRŞAT’IN 40 ÇERİSİ GİBİ SAVAŞACAK

Toplantıda “AK Parti, ‘kuşa bak kuşa’ diyerek oyalama taktiği uyguluyor. MHP’nin ve CHP’nin parti içi ile meşgul olmasını sağlayarak Anayasa değişikliği, başkanlık siteminin getirilmesi gibi çok önemli konulara muhalefetin odaklanmasını engellemek istiyor. Ancak MHP, Kürşat’ın 40 çeri ile Çin sarayını fethettiği gibi 40 vekille toplumsal muhalefeti gerçekleştirecektir” görüşü dile getirildi.
Son Güncelleme: 10.11.2015 23:32
Anahtar Kelimeler:
MHP Kurultayı Ne Zaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.