Hayatında Kars'a gitmeyen adamı aday yapmışlar

Kuşadası'nda yaşayan bir vatandaşı partisi Kars'tan milletvekili aday gösteren Mehmet Kırca, seçimlere iki hafta kala istifa ederek MHP'ye katıldı.

15 Ekim 2015 Perşembe 15:00
Hayatında Kars'a gitmeyen adamı aday yapmışlar






Hayatında Kars'a gitmeyen adamı aday yapmışlar

Vatandaşın siyasete ve politikacılara güveni taban yaptığı bir dönemde, evlere şenlik haber Aydın'dan geldi. Kuşadası'nda yaşayan bir vatandaşı partisi Kars'tan milletvekili aday gösteren Mehmet Kırca, seçimlere iki hafta kala istifa ederek MHP'ye katıldı.

DSP MİLLETVEKİLİ ADAYI MHP'YE ÇALIŞACAK

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan ve partisi DSP tarafından Kars’tan milletvekili adayı gösterilen Mehmet Kırca, seçimlere sayılı günler kala, partisinden ayrılıp törenle MHP’ye geçti. Kırca, hayatında hiç Kars'a gitmediğini söyledi.
Seçime ömründe hiç gitmediği Kars'tan DSP adayı olarak giren Mehmet Kırcı, seçimlerde Aydın'da MHP için çalışacağını söyledi.
 
Temel fıkrası gibi... Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan ve DSP’li olan Mehmet Kırcı'ya partisi DSP’den Kars Milletvekili Adayı gösterildiği yolunda yazı geldi. Kendisine verilen değere sevinen ancak hayatında hiç gitmediği Kars’tan milletvekili adayı olmasına şaşıran Mehmet Kırcı vekil adaylığını kabul etti ve YSK listelerinde Kars Milletvekili adayı olarak yerini aldı.
 
Seçime sayılı günler kala MHP Aydın İl Teşkilatı Aydın Basınını çağırarak partiye katılan 6’sı BBP’den biri DSP’den 7 kişi için rozet takma töreni düzenledi. Törende DSP’nin 26. dönem Kars Milletvekili adayı Mehmet Kırcı’ya da MHP rozeti takıldı.
 
“HİÇ KARS’A GİTMEDİM”
 
Kendisinin hiç Kars’a gitmediğini söyleyen Mehmet Kırcı, artık DSP’den ümidi kestiği için MHP’ye katıldığını belirterek “Kars’tan milletvekili adayıyım. Beni DSP genel Merkezi’nden vekil adayı yazmışlar. Seçim çalışması yapmıyorum. Çünkü aday gösterildiğim yere nasıl gideceğim nerde olduğunu bilmiyorum. Kuşadası’nda arkadaşlarla görüştüm. MHP’ye geçmeye karar verdim. Seçilme şansım yok. Hiç Kars’a da gitmedim. DSP adayıyım ama artık MHP için çalışacağım” dedi.
Son Güncelleme: 15.10.2015 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.