Yılda 8 Milyon Adet Satılıyor

Ülkemizde yılda 8 milyon adet prezervatfin satıldığı belirtildi.Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Müdürü Aslı Biçer pazarın maddi ölçüsünün 90 milyon lira olduğunu belirtti.

06 Nisan 2015 Pazartesi 13:06
Yılda 8 Milyon Adet Satılıyor






             Yılda 8 Milyon Adet Satılıyor

   Ülkemizde yılda 8 milyon adet prezervatfin satıldığı belirtildi.Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Müdürü Aslı Biçer pazarın maddi ölçüsünün  90 milyon lira olduğunu belirtti.
   Eczacıbaşı Girişim Pazarlama Müdürü Aslı Biçer, pazarın her yıl yüzde 7 büyüme gösterdiğini belirterek, “Son yıllarda belirli iyileşmeler olmasına rağmen daha gidilecek yol var. ‘Bana bir şey olmaz’ görüşü hala yaygın” diye konuştu. 
    Prezervatif pazarın yüzde 18’ini klasik ürünler oluşturuyor. Klasikleri yüzde 17 ile geciktiricili ürünler ve yüzde 15 ile ince ürünler takip ediyor.Geciktiricili ürünlerin fiyatları daha fazla olduğundan ciro bazında pazarın hakimi yüzde 23 ile geciktiricili ürünler.
Kaynak:Hurriyet
Son Güncelleme: 06.04.2015 13:08
Anahtar Kelimeler:
SeksiPrezervatif
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.