ŞAMPIYON KAZANARAK LİG'E NOKTAYI KOYDU.
                                                                                    

      Ligin bitimine haftalar kala iddialarını tamamlamış iki takımın formalite maçı SOMA  Faciasından sonra beklendiği gibi yavan ve tatsız geçti.
    Öncelikle SOMA 'da kaybettiklerimize Allah'tan Rahmet diliyor, yakınlarına sabırlar diliyoruz. Millet olarak Başımız Sağolsun. Yüreklerin yandığı, acıların hat safraya çıktığı bir haftada, bir tarafta bu sezonun uzak ara puan farkıyla Şampiyonu Fenerbahçe diğer tarafta bu sezon haftalar öncesinden Ligde iddiası kalmayan ve düşen Kayserispor.
    Bu acı yüreklerde öyle bir iz bıraktı ki. Fenerbahçeli futbolcular gol atınca sevinmediler bile. Izleyenler da aynı ruh halindeydiler.     
   Kayserispor bu Ligin en renkli takımlarından biriydi. Öncelikle yazık oldu. Bu Ligde kalması gerekiyordu. Son yıllarda Ligimizde birçok adını altın harflerle yazdıran futbolcular Kayserispor'dan çıktı. Fenerbahçe'de bu sezon oynayan Mehmet Topal, Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım Kayserispor'dan geldiler.
   Kayserisporlu yöneticileri bu konuda kızmamak lazım. Iyi oyuncularınız olduğu zaman büyük kulüplere karşı duramıyorsunuz ve futbolcularınız gidiyorlar. Evet kulüpler para kazanıyor ama istikrar olmuyor.
   Bu sene Kayserispor belki de bu sebepten beklenen başarıyı yakalamadı ve Ligde veda etti. Geçen sene gol makinesi Bobo bu sene sustu. Mert Nobre'den keza öyle. Kritik Eskişehirspor, Akhisarspor maçlarında  kaçırdıkları önemli gol pozisyonları belki bu beklenmeyen ve istenmeyen durumun nedenleri oldu. Umarız bu ayrılıkları bir sezon olur ve önümüzdeki sezon tekrar hakettikleri Ligde olurlar.
    Fenerbahçe'ye gelince son derece rahat bir maç oynadılar. Stresten uzak, bir maç çıkardılar. Artık yedek demeyeceğiz zira bu takımın yedekleri bile bu Ligde  ilk üçe oynar. Fenerbahçe'nin  diğer onbiri diyelim. Sahada gayet güzel bir futbol ortaya koydular. Kalede Mert, defansta Bekir, Kadlec, Selçuk, Baroni, Holmen, Webo, Alper, Sow hepsi üzerlerine düşen görevi başarı ile yaparak Ligde son maçlarını galibiyet ile tamamladılar.
   Son maçta iki farklı üstünlükle maçı kazanan Fenerbahçe 74 puanla ve açık puan farkıyla Ligi tamamladı.
   Artık önümüzdeki sezona bakacaz. Umarız bu başarılarını önümüzdeki sezonda da tekrarlarlar.
   Şampiyonu bir kez daha kutlar önümüzdeki sezon başarılar dileriz.
     

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.