Şapmiyon Fenerbahçe

İlk şampiyonluk kutlaması sayın Başkan Aziz Yıldırım'a. 3 Temmuz'dan bu yana haklıydın ve savundun sonuna kadar bu şampiyonluk sana.
 İkinci Ersun Hoca'ya. Biz dahil herkes yanıldı. Lig'in ikinci yarısında pes eder bu takım dediler dedik, yanıldık söke söke şampiyon oldu. Helal olsun.
  Üçüncüsü futbolculara. İlk defa bu sene inanarak söke söke her maçı aldılar. Bileklerinin hakkıyla şampiyon oldular. Ne çileklere ne diğer meyvelere baktılar. Tek gerçek biziz dediler.
   Sonuçta Fenerbahçe uzun aradan sonra ilk defa haftalar öncesi bileğinin hakkıyla söke söke şampiyon oldu.
   Bu şampiyonluk sadece sarılacivertlilere değil. Spor camiasına leke sürenlerde kapak olsun, artık bırakın perde arkası oyunları hiç olmazsa iki puan farkla liği kaybedin. On üç puan farkla değil, bükemediğiniz eli öpün. Artık çamur atmayın.
  Bundan sonra temiz Lig temiz futbol istiyoruz. Fenerbahçe bunun öncüsü diğer takımlarımızda katılsınlar.
   Tekrar tebrikler Fenerbahçe tebrikler ŞAMPİYON FENERBAHÇE bileğinin hakkıyla söke söke.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.