SARAÇOGLU'nda VOLKAN PATLADI...


    Haftalardır oynadığı futbolla karşılığını gol ve goller atarak alamayan ve puan,puanlar kaybeden Sarılacivertlileri patlamayı Galatasaray maçında yaptılar.
    Maçtan evvel stat ve çevresini görmek lazımdı. Seyirci Galatasaray maçına futbol Takım'ı gibi önceden hazırlanmış gibiydi. Kadıköy'de her yer sarı-lacivert olmuş.Herkesin üzerinde sarı-lacivert forma ve ellerinde sarı-lacivert bayraklarla adeta bir bayram havası yaratılmıştı.

    Stat içi de dışı gibi maça gayet iyi hazırlanmıştı.Yapılan gösteriler ve statın Trabzonspor maçından sonra full dolması bunun en güzel göstergesi oldu.
    Maçtan önce her iki Takımı'n oyuncularının birbirlerine dostluk göstermeleri, seromonide Sabri'nin Sarı-Lacivertli küçük arkadaşa montunu vermesi derbiye yakışan görüntüler oldu.
    Maça gelince her iki takımda beklenen onbirlerle sahada yerini aldılar. Maçın başında baskın oynayan taraf Galatasaray oldu.Burak ve Selçuk iki net gol pozisyonuna girdiler.Selçuk'un şutunda Volkan 12 metre uzadı ve topu çıkardı.Burak pozisyonunda ise attığı top kaleyi bulsa maçın gidişatı değişirdi.Volkan gerek ilk yarıda ve maçın sonlarında  kurtardığı toplar, gerekse arkadaşlarına saha içersinde verdiği pozitif enerji ile maçı kurtaran oyuncu oldu. Takım için ne kadar gerekli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Cezası olmasa demek ki Sarı-Lacivertliler bu maça çok daha iyi konumda gelecekmiş.
    Galatasaray'ın bu şutlarından  sonra Sarı-Lacivertliler oyunun hakimi oldular. Oyunu Galatasaray yarı sahasına yıkarak izleyenlere tipik Trabzonspor maçının kopyasını izlettirdiler. Yine eksik olan şey bu kadar etkili futbolu golle süsleyememek oldu.
    Maçın ikinci yarısında seyircinin de baskısı ile oyuna giren Alper maçın gidişatını değiştirdi.İsmail Hoca maçın ikinci yarısının hemen başında bu değişiklikleri yapsa daha erken sonuca gidecekti.Ancak nedendir bilinmez Emenike ısrarı maçı zora soktu.Emenike bundan sonra  da artık kolay kolay başarılı ve verimli olamaz.Psikolojik olarak sıkıntılı.Kendini bir türlü maça veremiyor ve Takımı'na zararlı oluyor.Nitekim oyundan alınınca seyirciden de tepki alarak yedek kulübesine geldi.
    Ikinci yarıda yapılan değişikliklerden sonra Sarılacivertlilerin futbol üstünlükleri iyice farkedilemeyeceği başladı.Kyut attığı golle maça imzasını koydu.
    Maçtan sonra seyircilerin stat gösterileri de görülmeye değerdi. En güzeli ise kötü tezahürat olmaması oldu.Umarız tüm statlarımızda devam eder.
    Atılan bu gol ve alınan galibiyetin asil önemli kısmı;Fenerbahçe'nin bu galibiyetle 16 Yıldır Galatasaray üstündeki Saraçoğlu yenilmezliği devam etti.Evet Sarı-Lacivertliler tam 16 Yıldır kendi evlerinde Sarı-Kırmızılılara geçit vermiyorlar.
   Aslında bu durum Sarılacivertlilerin haklı başarıları  olsa da sarıkırmızılılarında az hatası yok değil.Aynen Trabzonspor maçı gibi bu maçta da Galatasaray kendi sahasına kapanıp adeta beraberliğe oynadılar.Bu Galatasaray gibi bir takıma yakışmadı.
    Sonuçta lig maratonuna yeni bir heyecan geldi.Liğ adeta son haftalarda toz duman olacak gibi.
Ne diyelim hakeden kazansın.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.