TOKİ ve Fuzul Yapı'dan büyük fırsat

TOKİ, TEM Avrasya'dan konut almak isteyen kişilere yönelik olarak 0,59 faiz oranı ile 120 ay vadeli konut kredisi desteği vereceğini açıkladı.

26 Temmuz 2018 Perşembe 14:42
TOKİ ve Fuzul Yapı'dan büyük fırsat






TOKİ ve Fuzul Yapı'dan büyük fırsat

TOKİ ve Fuzul Yapı ortaklığı ile İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde hayata geçen TEM Avrasya Konutları'ndan hem yatırımcıları hem de ev almak isteyenlere sevindirici haber geldi.

TOKİ, TEM Avrasya'dan konut almak isteyen kişilere yönelik olarak 0,59 faiz oranı ile 120 ay vadeli konut kredisi desteği vereceğini açıkladı.

0,59 faiz oranından kredi kullanmak istemeyenlere ise 60 ay vadeli faizsiz konut kredisi kullanma imkanı verilecek.

Gerek küresel gerekse ulusal düzeyde yaşanan ekonomik krizler nedeniyle düşüşe geçen inşaat sektörü potansiyel müşterilere sunduğu cazip ödeme imkanlarıyla yapımı biten ya da yakında bitecek olan konutlar için talep artırmaya çalışıyor. Avrupa ve Yakası'nın birleştirme sloganı ile yola çıkan ve İstanbul ve Gaziosmanpaşa konut projeleri arasında en dikkat çekici proje olan TEM Avrasya için hayata geçen yeni kampanyalar sonrasında kalan az sayıda konutun da bitmesi kısa sürede tükenmesi bekleniyor.

TEM Avrasya Neler Sunuyor?

İstanbul'un en işlek yolu olan TEM'in hemen yanı başında inşaatına başlanan TEM Avrasya Konutları,

  • Gaziosmanpaşa Devlet Hastanesi 2 dakika
  • İş merkezlerinin bulunduğu Maslak'a 5 dakika
  • Seyrantepe'ye 3 dakika,
  • Mecidiyeköy'e 16 dakika uzaklıkta.

İş merkezlerine ve önemli kamu binalarına olan yakınlığı nedeniyle tercih sebebi olan TEM Avrasya ayrıca lüks konutları, sosyal yaşama alanları da birbirinden farklı seçenekler sunuyor. Büyük ve rahatlatıcı yeşillikleri haricinde spor alanları, yürüyüş parkurları ve alışveriş caddesi de bulunmaktadır. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yeni sahiplerini bekliyor.

TEM Avrasya'da Konut Fiyatları Ne Kadar?

TOKİ TEM Avrasya Konutları'nda, 2+1 daireler 556.000 TL'den, 3+1 daireler 692.000 TL'den, 4+1 daireler ise 1.198.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. İnternet sitesinde yayınlanan TEM Avrasya örnek daire resimlerini inceleyerek nasıl bir eve sahip olacağınızı görebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
TOKİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.