Fenerbahçe puan kaybetmeye devam ediyor 

   Fenerbahçe hafta içi yaşanan olaylardan sonra çıktığı Başakşehir maçında 2 puan bıraktı.Hafta içi 3 oyuncusunu kadro dışı bırakan sarı lacivertliler Başakşehir maçına avrupa kupa maçında oynadıkları kadro ile çıktılar.

   İlk kadrolar açıklandığında 3-5-2 oynayacağını tahmin ettiğimiz Fenerbahçe 4-4-2 oynadı.Oyuna ileride presle başladılar.Frey ilerde Başakşehir defansının rahat ileri çıkmasına engel oldu.Slimani her hava topunu kazandı.

   Fenerbahçe defansı neredeyse hatasız oynarken, defans önünde oynayan Reyes mevkisinin orası olmadığını kanıtlarcasına başarısız bir futbol sergiledi.Aynı şekilde Jailson’da etkisiz bir futbol oynadı.Oyundan çıkana kadar Elif Elmas takımın en iyisiydi.

   Fenerbahçe son derece önemli bir galibiyetten daha oldu.Artık sarı lacivertliler şampiyonluk yarışından bir hayli uzaklaştılar.

   Taraftar hala oynanan oyundan memnun değiller.8 haftanın sonunda son yılların en kötü Fenerbahçe’sini izliyoruz.Gerek futbolu ile gerek kaybettiği puanlar sonucu lig sıralamasında durumu ile tam bir hüsran.

   Lig yarışına verilecek bir haftalık aradan sonra Sivas deplasmanına çıkacak sarı lacivertliler için verilecek bu ara umarım toparlanmaları için bir fırsata dönüşür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.