Ab Bakanı Bozkır, Avrupa Yeşiller Partisi Eşbaşkanlarıyla Görüştü

Enver ALAS - Özgür ARSLAN/İSTANBUL, () AVRUPA Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Yeşiller Partisi Eşbaşkanları Monica Frassoni ve Reinhard Bütikofer ile görüştü. Bozkır, Avrupa Yeşiller Partisi'nin 21'inci...

07 Kasım 2014 Cuma 17:12
Ab Bakanı Bozkır, Avrupa Yeşiller Partisi Eşbaşkanlarıyla Görüştü






Enver ALAS - Özgür ARSLAN/İSTANBUL, () AVRUPA Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Avrupa Yeşiller Partisi Eşbaşkanları Monica Frassoni ve Reinhard Bütikofer ile görüştü.

Bozkır, Avrupa Yeşiller Partisi'nin 21'inci Konsey Toplantısı için İstanbul'da bulunan Eşbaşkanlar Frassoni ve Bütikofer ile Taksim İntercontinental Otel'de bir araya geldi. Heyetlerin de katıldığı görüşme öncesinde basın mensuplarına kısa bir görüntü verildi. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmenin içeriğiyle ilgili olarak bilgi verilmedi.

(FOTOĞRAF)
 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.