Ayşegül Dinçkök’ten Sualtı Fotoğraf Sergisi: 'derin Tutku Air'

İSTANBUL, () Ayşegül Dinçkök’ün ikinci sualtı fotoğrafı sergisi ‘Derin Tutku Air’ 4 Aralık Perşembe günü MSGSÜ Tophane-i Amire Kültür Sanat Merkezi Tek Kubbe Binası’nda sanatseverlerle buluşacak.  “Mercan...

26 Kasım 2014 Çarşamba 10:54
Ayşegül Dinçkök’ten Sualtı Fotoğraf Sergisi: 'derin Tutku Air'






İSTANBUL, () Ayşegül Dinçkök’ün ikinci sualtı fotoğrafı sergisi ‘Derin Tutku Air’ 4 Aralık Perşembe günü MSGSÜ Tophane-i Amire Kültür Sanat Merkezi Tek Kubbe Binası’nda sanatseverlerle buluşacak. 

“Mercan Üçgeni” denilen Endonezya’nın Batı Papua bölgesindeki Raja Ampat ve güney Sulawesi bölgesinde çektiği fotoğraflarla su altı dünyasını bu kez soyut bir gözle yorumluyor. Küresel ısınma, insan kullanımı ve avcılık baskısı yüzünden deniz canlılarının kitlesel olarak yok olmaya mahkum edildiği anlatılıyor. 

Dinçkök, sergi ile eş zamanlı çıkaracağı su altı fotoğraflarından oluşan kitabının gelirini Akdeniz Koruma Derneği’nin ‘Denizin Korucuları’ projesine bağışlayacak. Bu proje; Gökova Körfezi’nde yerel balıkçıların korucu olarak görev aldığı balıkçılığa kapalı deniz koruma alanlarının korunmasını sağlıyor.

Adını Endonezya dilinde su anlamına gelen 'Air' kelimesinden alan “Derin Tutku Air” su altı fotoğraf sergisi; 4 – 31 Aralık 2014 tarihleri arasında MSGSÜ Tophane-i Amire Tek Kubbe Binası’nda ücretsiz ziyaret edilebilecek.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.