Bakan Avcı 10 yıl istedi

Mustafa BAYER/AFYONKARAHİSAR, () - MİLLİ Eğitim Bakanı Nabi Avcı, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi’nde Türkiye’nin istikrarlı bir 10 yıla daha ihtiyacı olduğunu söyledi. Milli...

29 Mayıs 2015 Cuma 22:21
Bakan Avcı 10 yıl istedi






Mustafa BAYER/AFYONKARAHİSAR, () - MİLLİ Eğitim Bakanı Nabi Avcı, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi’nde Türkiye’nin istikrarlı bir 10 yıla daha ihtiyacı olduğunu söyledi.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa İlçesi Cumhuriyet Meydanı’ndaki etkinliğe katıldı. Bakan Avcı’ya Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve Ak Parti milletvekili adayları eşlik etti. Muhalefet partilerinin seçim vaatlerini eleştiren Bakan Avcı, “Eğitimde Afyonkarahisar Türkiye genelinde iyi durumda. Bütün Türkiye’de olduğu gibi Afyon’da da eğitimde önemli mesafeler alıyoruz. Afyonun nüfusu genç eski Türkiye’yi bilmez. Birileri yeni Türkiye’nin zenginliğine bakarak altı boş vaatlerde bulunabiliyorlar. Ama bu vaatlerde bulunanlar eski Türkiye’de ki benzin, mazot, tüp kuyruklarını çok iyi hatırlatıyorlar. 2002’de Ak Parti onların bıraktığı Türkiye’yi devraldı” diye konuştu.
OKULLAR AÇILIR AÇILMAZ KİTAPLAR MASADA
2002 yılında Ak Parti seçimlere hazırlanırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın o dönemde ‘Değerli kardeşlerim bizden 3 yıl bir şey beklemeyin’ sözünü hatırlatan Bakan Avcı, “Böyle iktidara gelenler milletin desteği ile 13 yılda bu yolları, okulları, hastaneleri yaptı. Yani yapacak adam, 'ben şöyle yapacağım, böyle yapacağım’ diye girmez, Ak Parti gibi ‘hesabıma kitabıma bakacağım’ der. Türkiye hep böyle değildi, sene başında okullar açılırken velileri kitap telaşı sarardı. Şimdi öylemi? Çok şükür okullar açılırken eğitim ve öğretimin ilk gününde Türkiye’nin doğusunda batısında, şehrinde, kasabasında daha ilk günü kitapları sıraların üzerinde bulunuyor” dedi. Türkiye’ye istikrarlı bir 10 yıl daha gerektiğini dile getiren Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı şöyle, “Bir 10 yıl daha Türkiye birbirine girmeden, karıştırılmadan, istikrarını muhafaza ederek devam ettiğinde, Türkiye’nin önünü CHP bile kesemez. 7 Haziran da ne yapacağız sandıkları patlatacağız.” dedi.
Bakan Avcı konuşmasının ardından Sinanpaşa’ya bağlı Serban ve Düzağaç Belde Belediye Meclislerinde Ak Parti’ye geçen üyelerin rozetlerini taktı. Bakan Avcı'nın konuşması esnasında alanda pankart tutan belediye işçileri dikkat çekti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.