Çanakkale'de Hadise Gecesi: 2 saat sahneden inmedi

Ünlü şarkıcı Hadise Çanakkele'de hayranlarıyla buluştu. Esas 17 Burda AVM'de sahne alan ünlü şarkıcı Hadise'nin sahne gösterisi hayranlarının sık sık alkışlarıyla kesildi. Güzelliği, güçlü sesi, göz alıcı sahne performansı ve müzik listelerinde üst...

23 Mayıs 2015 Cumartesi 01:34
Çanakkale'de Hadise Gecesi: 2 saat sahneden inmedi






Çanakkale'de Hadise Gecesi: 2 saat sahneden inmedi

ÇANAKKALE'de, kısa bir süre önce hizmete açılan Esas 17 Burda AVM, ünlü şarkıcı Hadise'yi hayranlarıyla buluşturdu. 


Güzelliği, güçlü sesi, göz alıcı sahne performansı ve müzik listelerinde üst sıralara taşınan şarkılarıyla Türkiye'nin en başarılı sanatçılarından olan Hadise dün akşam Esas 17 Burda ev sahipliğinde halka açık olarak düzenlenen konserde sahne aldı. Binlerce hayranı ile buluştu.

Hadise, en sevilen şarkılarını Çanakkaleli hayranları için 2 saat sahnede kalarak seslendirdi. 

AVM'nin arka tarafındaki açık alanda gerçekleşen konserde binlerce hayranı Hadise'nin şarkılarına eşlik edip, cep telefonlarının kameralarıyla Hadise'nin sahne performansını kaydederek anı ölümsüzleştirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.