Chp’li Belediye, Din Görevlilerine Yemek Verdi

Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK Belediyesi tarafından din görevlilerine yemek verildi. Belediye Başkanvekili CHP’li Gökhan Demir, "Belediyelerin dualara, sizin gibi güzel düşünceli insanlara ihtiyacı var" dedi. Belediye...

28 Kasım 2014 Cuma 16:18
Chp’li Belediye, Din Görevlilerine Yemek Verdi






Durmuş SEVİNDİK/ZONGULDAK, () - ZONGULDAK Belediyesi tarafından din görevlilerine yemek verildi. Belediye Başkanvekili CHP’li Gökhan Demir, "Belediyelerin dualara, sizin gibi güzel düşünceli insanlara ihtiyacı var" dedi.
Belediye Yemekhane Salonu’nda verilen kaynaşma yemeğine imamlar ve meclis üyeleri ilgi gösterdi. Yemek öncesi Kuranı Kerim okundu ve dua edildi.
İl Müftü Yardımcısı Fehmi Malakçı, Zonguldak Belediyesi’nin kente gerekli hizmetleri yapma konusunda gayret içerisinde olduğunu belirterek, "Bizim alanla ilgili olarak da camilerimizin bir kısmının iç ve dış temizlik işleri tamamlanmış bitmiş durumda. İnşallah tamamının bu temizlikten nasibini alması konusunda başkan vekilimizden gayret istirham ediyoruz" dedi.
Meclis üyesi aynı zamanda Başkan Vekili Demir ise kentteki camilerin temizliği konusuna önem verdiklerini söyledi. Demir, şöyle dedi:
"Sizleri aramızda görmek o kadar güzel ki. Ben inanıyorum ki belediyelerin de bu tür dualara, sizin gibi güzel düşünceli insanlara ihtiyacı var. Ben bu yemeği daha sık sık daha bir araya gelerek yapılmasını temenni ediyorum. Bu tür etkinliklerin başkanım adına söz veriyorum yineleyeceğiz, camilerin ihtiyaçlarını sizlerden dinleyeceğiz. Her zaman yanınızda olacağız."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.