Creditwest Bank ve Oyak Yatırım'dan iş birliği

- Creditwest Bank müşterileri, artık Türkiye sermaye piyasalarında işlem yapabilecek

10 Ekim 2017 Salı 14:14
Creditwest Bank ve Oyak Yatırım'dan iş birliği






İSTANBUL (AA) - Creditwest Bank ile Oyak Yatırım iş birliğiyle Creditwest Bank müşterileri, artık Türkiye sermaye piyasalarında işlem yapabilecek.

Oyak Yatırım ve Creditwest Bank'tan yapılan açıklamaya göre, iki kurum arasındaki iş birliğine yönelik imza töreni, Creditwest Bank Genel Müdürü Mazher Zaheer ve Oyak Yatırım Genel Müdürü Emrah Silav'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) bankaları içinde kapsam bakımından bir ilk olan anlaşmayla Creditwest Bank müşterileri, Türkiye'de hisse senedi alım satımı, tahvil, bono, eurobond alım satımı, yatırım fonları gibi sermaye piyasası işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Creditwest Bank müşterileri, bu ürünlerin kullanımı dışında yatırım danışmanlığı hizmeti de alabilecek.

Oyak Yatırım'ın Türk piyasasındaki tecrübesi, Creditwest Bank'ın KKTC'deki finansal öncülüğü ve geniş müşteri ağı ile sermaye piyasasında yapılacak olan anlık işlemler, KKTC bankacılık sektörü adına gelecek için önemli bir adım olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.