Ford Otosan İnönü Fabrikası'nda iş bırakma eylemi (3)

İŞÇİLER ÇOCUKLARIYLA HASRET GİDERDİ Eskişehir'in İnönü ilçesindeki Ford Otosan Fabrikası'nda işçilerin başlattıkları işi bırakma eylemi sürüyor. Akşam saatlerinde fabrika önüne gelen yakınları ve arkadaşları beraberinde getirdikleri...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 23:35
Ford Otosan İnönü Fabrikası'nda iş bırakma eylemi (3)






İŞÇİLER ÇOCUKLARIYLA HASRET GİDERDİ
Eskişehir'in İnönü ilçesindeki Ford Otosan Fabrikası'nda işçilerin başlattıkları işi bırakma eylemi sürüyor. Akşam saatlerinde fabrika önüne gelen yakınları ve arkadaşları beraberinde getirdikleri yiyecek ve battaniyeleri işçilere verdi. İşçilerden bazıları, yakınlarıyla birlikte fabrika önüne gelen çocuklarını kucaklayıp hasret giderdi. Bir grup işçi ise fabrika bahçesinde kendi aralarında futbol maçı yaptı.
Ford Otosan İnönü Fabrikası'ndaki işçilerin sabaha kadar fabrika bahçesinde durararak eylemlerini sürdürecekleri belirtildi.
FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.