Gaziantep'te elektriğin ardından sular da kesildi

GAZİANTEP, () - TÜRKİYE'nin birçok kentinde olduğu gibi Gaziantep'te de yaşanan elektrik kesintisi beraberinde su kesintisini de getirdi. Gaziantep genelinde elektrik ve suların kesilmesi günlük yaşamda aksaklıklara yol açarken Gaziantep Su...

31 Mart 2015 Salı 16:50
Gaziantep'te elektriğin ardından sular da kesildi






GAZİANTEP, () - TÜRKİYE'nin birçok kentinde olduğu gibi Gaziantep'te de yaşanan elektrik kesintisi beraberinde su kesintisini de getirdi.
Gaziantep genelinde elektrik ve suların kesilmesi günlük yaşamda aksaklıklara yol açarken Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (GASKİ) konuya ilişkin açıklama yaptı. GASKİ'den yapılan açıklamada vatandaşların suyu tedbirli kullanmaları istenerek şöyle denildi:
"Gaziantep’in içme suyunun sağlandığı Kartalkaya, Mizmilli ve şehir içi bazı kaynaklar elektrikle çalışıyor ve dolayısıyla şehir genelinde su kesintisi yaşanıyor. Vatandaşlarımızdan suyu kullanma konusunda tedbir almalarını istiyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.