KESK mitingine isyan eden kadını polis gözaltına aldı

KESK Mitingde, "Bu ülke sizin yüzünüzden bu hale geldi" diyen ve katılanlara saldırmak istediği iddia edilen K.G. adlı bir kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

28 Mayıs 2016 Cumartesi 17:04
KESK mitingine isyan eden kadını polis gözaltına aldı






KESK mitingine isyan eden kadını polis gözaltına aldı


KESK Samsun Şubeler Platformu tarafından 'Laik Eğitim, Laik Yaşam ve İş Güvencemizden Vazgeçmeyeceğiz! Baskı, Sürgün ve İşten Atamalara Karşı Alanlardayız' adlı miting düzenlendi. Mitingde, "Bu ülke sizin yüzünüzden bu hale geldi" diyen ve katılanlara saldırmak istediği iddia edilen K.G. adlı bir kadın, polis tarafından gözaltına alındı.

Samsun'da KESK Samsun Şubeler Platformu tarafından 'Laik Eğitim, Laik Yaşam ve İş Güvencemizden Vazgeçmeyeceğiz! Baskı, Sürgün ve İşten Atmalara Karşı Alanlardayız!' adlı miting düzenlendi. Mitng öncesi yaklaşık 2 bin kişi toplanma alanı olan İlkadım İlçesi'nde bulunan Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Ray Apartmanı önüne geldi. Geniş güvenlik önemleri alan polis toplanma alanına gelenleri didik didik aradı. Bu sırada alana gelen K.G. isimli bir kadın, "Bu ülke sizin yüzünüzden bu hale geldi" diyerek iddialara göre katılımcılara saldırmak istedi. Kadın, polis tarafından gözaltına alınırken, "Konuşturmuyorlar beni. Burada bana ne yapıyorlar ? Burası benim ülkem" diye bağırdı. Yaşanan gerginliğin ardından grup, Cumhuriyet Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na ellerinde pankartlar ve dövizlerle yürüyüşe geçti. Cumhuriyet Meydanı'nda KESK üyeleleri tarafından yapılan açıklamanın arından miting sona ererken, polis tarafından gözaltına alınan kadın emniyete götürüldü.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.