Sakarya'da havuzda dehşet, 5 ölü var

Akyazı'da yüzmek için havuza giren çocuklar elektrik akımına kapıldı. Havuzda bulunan 3 çocuk ile onları kurtarmak için havuza atlayan 5 kişi feci şekilde can verdi.

23 Haziran 2017 Cuma 18:41
Sakarya'da havuzda dehşet, 5 ölü var






Sakarya'da havuzda dehşet, 5 ölü var

Dehşet verici olay Sakarya Akyazı'da meydana geldi. Aquapark'ta havuza serinlemek ve yüzmek için giren çocuklar hiç beklenmedik bir anda elektrik akımını kapıldı. 

Sakarya'da havuzda yüzen 3 çocuk elektrik akımına kapıldı onları kurtarmak isteyen 2 kişi daha havuza girdi ancak hiçbiri kurtulamadı

Akyazı İlçesi'nde aqua parkta havuzda yüzen Gökay Yıldırım, Nurullah Ünlütürk ve Mert Kalıç adlı 3 çocuk, akıma kapıldı. İşletme sahibi Mehmet Kaya ile oğlu Kadir Kaya da suda çırpınan çocukları kurtarmak için suya atladı. 5 kişi akıma kapılırken, görevliler elektriği kesti.

Bu sırada havuzun kenarında metal aksamlara dokunan 2 kişi de akıma kapılınca kendilerini geri çekerek canlarını kurtardı.

Ağır yaralanan 5 kişi, olay yerine çağrılan 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalplerinin durduğu belirlenen  5 kişinin hayata dönmesi için yapılan kalp masajına rağmen yaşama döndürülemedi.

Jandarmanın olay yerinde yaptığı ilk incelemede işletmede kaçak akım rölesinin mevcut olmadığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Son Güncelleme: 23.06.2017 18:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.