Levent Kızıl gözaltına alındı

11 Temmuz 2011 Pazartesi 10:20
Levent Kızıl gözaltına alındı







Türkiye, şike skandalında güne yeni bir operasyon dalgasıyla uyandı. Futbolda şike soruşturmasında 2. dalga başladı ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'den sonra Futbol Federasyonu eski yöneticisi Levent Kızıl da İstanbul'da gözaltına alındı.

Bilindiği gibi Levent Kızıl'ın futbolcu temsilcisi sınavının sorularının çalınıp satılması konusunda ismi gündeme gelmiş ve basında görüntü ve fotoğrafları yayınlanmıştı.

Bu arada şike soruşturması kapsamında Ankaragücü'ne transfer olan Gençlerbirliği'nin eski kalecisi Serdar Kulbilge de Ankaragücü - Fenerbahçe maçında şike yaptığı gerekçesiyle gözaltında. Kulbilge'nin Ankara'da gözaltına alındığı ve soruşturma kapsamında İstanbul'a getirileceği belirtildi.

Ankaragücü'nün eski yöneticisi Mümtaz Karakaya da gözaltında
Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Ankaragücü'nün eski yöneticisi Mümtaz Karakaya'nın Ankara'da gözaltına alındığı bildirildi. Karakaya'nın sağlık kontrolünün ardından soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a gönderileceği kaydedildi.  Bu arada gözaltına alınacağı belirtilen TFF eski yöneticilerinden, Ankaragücü Futbol Kulübü yöneticisi , İbrahim Akın Yurt dışında olduğu için alınamadığı öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.