Serdar Kesimal: Allah'ın izniyle maçtan istediğimiz sonucu alacağız

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:22
Serdar Kesimal: Allah'ın izniyle maçtan istediğimiz sonucu alacağız






İSTANBUL (CİHAN)- Fenerbahçeli futbolcu Serdar Kesimal, UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında Borussia Mönchengladbach ile yapacakları karşılaşmadan Allah'ın izniyle istedikleri sonucu alacaklarını söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda açıklamalarda bulunan sarı - lacivertli futbolcu Serdar Kesimal, İki takım da gruptan çıkmayı başardı. Ama kendi sahamızda galip gelmek istiyoruz. Allah´ın izniyle maçtan istediğimiz sonucu alacağız. diye konuştu.

Fazla forma şansı bulamadığı yönünde sorulan soruya Serdar Kesimal, takımda rekabetin olduğunu belirterek, Takımda Recep´ten en yaşlı futbolcumuza kadar herkes elinden geleni yapıyor. Sonuçta Fenerbahçe´nin başarısı için buradayız. Forma şansı gelince elimden geleni yapacağım. cevabını verdi.

Almanya´da yetişip Fenerbahçe gibi büyük bir takımda forma giydiğini dile getiren Serdar, Borussia Mönchengladbach´ın Türkiye´de küçük göründüğünü ve değersizleştirildiğini söyledi.

Serdar, Rakimibizin sistemi ve ekolü var. Zor bir maç olacak; ama dediğim gibi elimizden geleni yapıp 3 puan almak istiyoruz. diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.