TRT, Ertuğrul ile yeniden Diriliş'i yaşadı

TRT, Diriliş Ertuğrul ile eski parlak günlerine geri dönmeye başladı. Televizyonların reyting için kıyasıya yarıştığı en önemli saatte Ertuğrul Diriliş izleyenleri ekranlara adeta kilitledi

11 Aralık 2014 Perşembe 17:29
TRT, Ertuğrul ile yeniden Diriliş'i yaşadı






TRT, Ertuğrul ile yeniden Diriliş'i yaşadı

TRT'nin yeni dizisi Diriliş Ertuğrul tüm izlenme rekorlarını alt üst etti. Senaryo ve oyuncuların gücü, dizinin çekiminde uygulanan teknoloji izleyenleri adeta ekranlara kilitledi. Dizi filmin çekimi sırasında hiç bir detayı atlamamaya özen gösteren yönetmen amacına ulaştı. Dizinin ilk bölümü hem büyük bir takdir topladı, hem de izleyiciyi yıllar sonra TRT'ye en kritik saatte bağlamayı başardı.

TRT 1 ekranlarında yeni başlayan Diriliş "Ertuğrul" dizisi AB ve ABC1'de birinci olarak ilk bölümüyle harika bir başlangıç yaptı.

TRT 1 ekranlarına yeni bir Osmanlı dizisi geldi. İddialı dizi Diriliş Ertuğrul, dün akşam ilk bölümüyle izleyiciyle buluştu. Diriliş Ertuğrul daha ilk sahnesiyle birlikte büyük ilgi topladı. Dizinin reyting sonuçları merak konusu oldu.

EN YAKIN RAKİBİNİ İKİYE KATLADI

Diriliş, AB ve ABC1 kategorilerinde yüzde 8.42 değerinde reyting aldı. Diriliş'in hemen ardından gelen Beni Affet dizisi ise 4.34 Güzel Köylü ise yüzde 4.24 reyting aldı. Diriliş, ilk bölümünde aldığı bu reytingle en yakın rakibini ikiye katlamış oldu.
Son Güncelleme: 11.12.2014 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.