Gül aşkın simgesi ve antioksidan kaynağı: Gül ile güzelleşin

Dünyamızdaki var oluşu 35 milyon yıl öncesine kadar gül, binlerce yıldır aşkın ve güzelliğin simgesi. Thalia Natural Beauty'nin gece yarısı Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Serisi ile yeni bir anlam buluyor.

24 Temmuz 2018 Salı 09:35
Gül aşkın simgesi ve antioksidan kaynağı: Gül ile güzelleşin






Gül aşkın simgesi ve antioksidan kaynağı: Gül ile güzelleşin

Aşkın simgesi gül, geçmişten bugüne her zaman en bilinen ve en sevilen çiçeklerden biri olmuştur. Fosil kaynağılara göre dünyadaki istihdam 35 milyon yıl hazırlıksız yuva gül; sayısız çeşidi ve rengi, mis gibi kokusuyla sevgiyi anlatmanın en güzel aracıdır. Bu romantik anlamının yanı sıra gül, antik çağlardan bu yana güzelliğe ulaşmanın en çok tercih ettiği yoludur. Bunun sebebi, gülün sadece harika bir görünüme ve kokuya sahip olması değildir.

Antioksidan ve antibakteriyel gül; taneyla, özüyle, yağyla ve suyuyla cildi gençleştirip canlandırır, kırışıklıkların giderilmesini sağlar, cildi nemlendirir, temizler, sıkılaştırıp esnekleştirir. Kan dolaşımını hızlandırmakdığı için selülitlere karşı da iyileştirici etki vardır.

Gül özlerinin arındırıcı bakımıyla Thalia Natural Beauty Midnight Rose Serisi ile kavuşun!

Thalia Natural Beauty'nin yüz bakımı köpüğü, yüz temizleme suyu ve tonik, yüz kremi, vücut losyonu, el kremi ve doğal sabundan oluşan Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Serisi ile yepyeni bir anlama kavuşuyor. Gül özlerini odaklanmak alan Geceyarısı Rose Serisi tertemiz, pürüzsüz, canlı ve çok daha genç bir cilt vaat ediyor.

Thalia Doğal Güzellik Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Yüz Temizleme Köpüğü: Ürün, içeriğindeki zengin gül suyu ve sabun içermeyen özel formülü içeri yüzünüzü nazikçe temizler. Yoğun ve kremsi köpük dokusu ve gülün yumuşak notaları içeren cildinizde temiz, taze ve arınmış.

Thalia Naturel Güzellik Geceyarısı Gül Arındırıcı ve Dengeleyici Yüz Temizleme Suyu & Tonik: Ürün tek bir adımda yüzünüzü, gözlerinizi ve dudaklarınızı temizler, makyajdan arındırır ve yumuşatır. Ferahlatıcı dokusu cildi canlandırır. Arınan ve beslenen cildiniz püskülleşir ve duru bir görünüme kavuşur. Özel gül kokusuyla benzersiz bir deneyim sağlar.

Thalia Doğal Güzellik Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Yüz Kremi: Ürün, gül suyu ile zenginleştirilmiş özel formülüyle cildinizin hem yağ kontrolünü hem de mutlaka içeren doğal nemi sağlar. Cilt yorgunluğunu gidermeye, yaşam etkenlere karşı cilt bariyerinizin destek paketine yardımcı olur. İnce dokusu sayesinde onun bırakmayacağı emilir, cildin parlaması ve duru bir görünüm kazanınca destek olur.

Thalia Natural Beauty Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Vücut Losyonu: Ürün, içeriğindeki gül suyu sayesinde cildinizin ph değerini korumaya ve canlandırmaya yardımcı olur. Hoş kokusu ve ipeksi dokusuyla cildinizi tüm gün boyunca neme doymuş ve ferah hissedersiniz.

Thalia Natural Beauty Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici El Kremi: Ürün, gül suyu ve E vitamini içeren özel formülüyle kuru ve yıpranmış elleri yağlı his bırakmadan besler, onarır ve yaşlanmaya karşı korumaya yardımcı olur. Ellerinize kadifemsi yumuşaklık kazandırır ve tırnaklarınız güçlenmesini destekler.

Thalia Natural Beauty Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Doğal Sabun: Ürün, cilt yüzeyindeki kirin ve fazla yağın ortadan kaldırılmasına, tıkalı gözeneklerin temizlenmesine yardımcı olur. Cildin daha temiz, rahat, pürüzsüz ve sağlıklı görünüm kazanmasını destekler.
 

Anahtar Kelimeler:
Thalia Natural Beauty
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.