MİNİK KIZ YAŞAM SAVAŞINI KAZANAMADI

Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), () - BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde, 2 yıldan beri omurilik kanserine karşı mücadele veren ve tedavisi için kampanya düzenlenerek 200 bin lira toplanan 4 yaşındaki İnci Buğlem Akşeker, tedavisinin...

25 Aralık 2014 Perşembe 17:14
MİNİK KIZ YAŞAM SAVAŞINI KAZANAMADI






Seyfettin ARAS/İNEGÖL (Bursa), () - BURSA’nın İnegöl İlçesi’nde, 2 yıldan beri omurilik kanserine karşı mücadele veren ve tedavisi için kampanya düzenlenerek 200 bin lira toplanan 4 yaşındaki İnci Buğlem Akşeker, tedavisinin ikinci gününde Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaşamını yitirdi.
Nuray- Sinan çiftinin tek çocuğu olan İnci Buğlem Akşeker, yakalandığı omurilik kanserine karşı iki yıldan beri mücadele ediyordu. Tedavisi için geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden kampanya başlatılan ve 200 bin lira toplanan İnci Buğlem Akşeker’in, 3 gün önce Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde 12 gün sürecek tedavisine başlandı. Ancak tedavinin ikinci gününde minik İnci Buğlem yaşamını yitirdi.
İnegöl’e getirilen İnci Buğlem’in cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine minik İnci Buğlem’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra İnegöl Belediye Başkanı AK Parti’li Alinur Aktaş da katıldı. FOTOĞRAFLI  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.