Önce Göbek Havası

Antalya'da doğa yürüyüşüne çıkan 100 kadın, bir tarlada verdikleri mola sırasında önce oyun havaları eşliğinde göbek attı, ardından meditasyon yaptı.

19 Nisan 2015 Pazar 14:54
Önce Göbek Havası






 Önce Göbek Havası

   Antalya'da doğa yürüyüşüne çıkan 100 kadın, bir tarlada verdikleri mola sırasında önce oyun havaları eşliğinde göbek attı, ardından meditasyon yaptı.
Muratpaşa Belediyesi Nar Taneleri Spor Grubu üyeleri, sıradışı bir etkinliğe imza attı. Yaklaşık 100 kadın, otobüslerle Çakırlar mevkiinde yaptıkları kahvaltının ardından doğa yürüyüşüne çıktı. Kadınlar, 45 dakikalık yürüyüşün ardından bir tarlada bir araya geldi. Antrenör Ülker Pınar Aydın eşliğinde hareketli müzikle ısınma hareketleri yapan kadınlar, oyun havaları eşliğinde göbek atmayı da ihmal etmedi. Sokak düğününü anımsatan eğlence ve sonrasında 20 dakikalık ısınmanın ardından kadınlar, yoga ve meditasyon antrenörü Yeşim Güralp rehberliğinde meditasyon yaptı.
STRESLERİNİ TOPRAĞA ATIYORLAR
Ayakkabıların çıkarıp, dertlerini, tasalarını toprağa aktardıklarını belirten kadınlar, her fırsatta bunu yaptıklarını belirtti. Yeşim Güralp, amaçlarının kadınları mutlu etmek olduğunu belirterek, "Spor bunun bahanesi. Portakal bahçeleri altında toprağa tüm stresimizi atıyoruz. Bunun bir örnek olmasını istiyoruz. Kadınlarımız artık güne gitmiyor. Tarlada spor yapıyor. Böylece, kadınlarımızı da bilinçlendirdiğimiz inancındayım. Anneler ne kadar bilinçli olursa, o kadar bilinçli evlatlar yetiştirir" diye konuştu.
Son Güncelleme: 19.04.2015 14:56
Anahtar Kelimeler:
AntalyaMeditasyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.