Türk doktora Almanya'da büyük ödül

Bayındır Söğütözü Hastanesi Radyoloji Bölüm Başkanı ve halen Hacettepe Üniversitesi Radyoloji Bölümü öğretim üyesi olan Prof. Dr. Okan Akhan başarı grafiğine bir yenisini daha ekledi.

02 Haziran 2015 Salı 12:13
Türk doktora Almanya'da büyük ödül






Türk doktora Almanya'da büyük ödül

European Academy of Sciences and Arts (Avrupa Bilimler ve Sanatlar Akademisi) tarafından üyeliğe kabul edilen Bayındır Söğütözü Hastanesi Radyoloji Bölüm Başkanı ve halen Hacettepe Üniversitesi Radyoloji Bölümü öğretim üyesi olan Prof. Dr. Okan Akhan başarı grafiğine bir yenisini daha ekledi. Radyoloji Uzmanı Akhan, Alman Radyoloji Derneği tarafından da Onur Üyeliği unvanına layık görüldü.

2010 yılında Avrupa Kardiyovasküler ve Girişimsel Radyoloji Derneği (CIRSE) tarafından “Onur Üyeliği Ödülü" verilen Bayındır Söğütözü Hastanesi Radyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Okan Akhan, önemli bir ödüle daha layık görüldü. Radyoloji Uzmanı Akhan, Hamburg şehrinde gerçekleştirilen ödül töreniyle Alman Radyoloji Derneği Onur Üyeliği unvanını aldı.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini 1987 yılında tamamlayan ve 1996 yılında Profesörlük unvanını alan Akhan, kariyer hayatı boyunca birçok başarıya imza attı. Alman Radyoloji Derneği Onur Üyeliği ile ilgili konuşan Akhan “Tarihine ve kültürüne meraklı olduğum Almanya’nın alanımızdaki saygın kurumu Alman Radyoloji Derneği tarafından bu ödüle layık görüldüğüm için mutluluk duyuyorum” dedi.

Prof. Dr. Okan Akhan Hakkında

Hacettepe Üniversitesi Eskişehir Tıp Fakültesi’nden mezun olan Prof. Dr. Okan Akhan, uzmanlık eğitimini 1987’de Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Ana Bilim Dalı’nda tamamladı. 1989’da doçent ve 1996’da profesör unvanını alan Akhan, 1986-1987’da sekiz ay süreyle İsveç’teki Lund Üniversitesi Radyoloji Bölümü’nde karın radyolojisi ve girişimsel radyoloji alanlarında ve 1997’de altı ay süreyle Belçika’da Brüksel Katolik Leuven Üniversitesi Radyoloji Bölümü’nde karın radyolojisi üzerine çalıştı. Prof. Dr. Okan Akhan, 1996’da TÜBİTAK Teşvik Ödülü’nü aldı. !0’dan fazla Uluslararası ödüle sahip olan Prof. Akhan 2011 yılında “Bilim Akademisi” üyeliğine seçildi. Prof. Dr. Okan Akhan karın radyolojisi ve damar-dışı girişimsel radyoloji alanlarında çalışmaktadır.

Bayındır Hakkında

1992 yılında, o zamanki adıyla Bayındır Tıp Merkezi ile hizmet vermeye başlayan Bayındır Hastanesi, kısa sürede, sağlık alanında referans kurum haline gelmeyi başarmıştır. Bunda, tam zamanlı çalışan rafine hekim kadrosu yanı sıra, hedeflenen nitelikli hizmet anlayışını sağlamak için kurum tarafından özümsenen temel değerler de son derece önemli rol oynamaktadır. Etik değerlere saygılı, kanıta dayalı tıp ve hasta odaklı hizmet anlayışıyla her yeni gün daha iyiye ulaşmayı kurumsal kültürünün temel ilkesi olarak kabul eden Bayındır Sağlık Grubu, Bayındır Hastanesi Söğütözü ile başlayan bu anlayışı, kısa sürede Bayındır Hastanesi Kavaklıdere, Bayındır Diş Klinikleri, Bayındır Hastanesi İçerenköy ve Bayındır Tıp Merkezi Levent’te de başarıyla uygulayarak, vermekte olduğu sağlık hizmetinin etki alanını genişletmiştir.
Son Güncelleme: 02.06.2015 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.