Almanya’da bir mülteci yurduna ateş açıldı

 Ahmet İNCEL / MÜNİH () Almanya’nın Hofheim kentindeki bir mülteci yurduna kimliği tespit edilemeyen kişilerce ateş açıldı. Polis, havalı tüfekle yapılan saldırıda yaralanan olmadığını bildirdi. Gelen bilgilere göre, yurdun...

13 Nisan 2015 Pazartesi 11:24
Almanya’da bir mülteci yurduna ateş açıldı






 Ahmet İNCEL / MÜNİH ()

Almanya’nın Hofheim kentindeki bir mülteci yurduna kimliği tespit edilemeyen kişilerce ateş açıldı. Polis, havalı tüfekle yapılan saldırıda yaralanan olmadığını bildirdi. Gelen bilgilere göre, yurdun birinci katındaki pencerelere dokuz el ateş edildi. Pencere camları çift katlı olduğu için kurşunlar içeridekilere zarar vermedi. Polis sözcüsü henüz bir ize rastlanamadığını söylerken, “Olayı her açıdan inceliyoruz“ dedi.

Bir okulun yakınındaki konteynerlerden oluşan yurtta 22 mülteci kalıyor. Polis, olay yerindeki ayak izlerinden ve civardaki güvenlik kameralarından suçluları bulmaya çalışıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.