Kosova’da yoğun kar yağışı hayatı felç etti

KAR yağışı ve soğuk hava Kosova’da yaşamı felç etti. 2 günden bu yana yağan ve bazı yerlerde kalınlığı 1 metrenin üzerine çıkan kar nedeniyle 23 köy yolu ulaşıma kapandı. Başkent Priştine’de de kar kalınlığının...

07 Mart 2015 Cumartesi 15:53
Kosova’da yoğun kar yağışı hayatı felç etti






KAR yağışı ve soğuk hava Kosova’da yaşamı felç etti. 2 günden bu yana yağan ve bazı yerlerde kalınlığı 1 metrenin üzerine çıkan kar nedeniyle 23 köy yolu ulaşıma kapandı.
Başkent Priştine’de de kar kalınlığının 40 santimetrenin üzerine çıkması sonucu ulaşımda zorluklar yaşanıyor. Kar ve buzlama nedeniyle Kosova genelinde 84 trafik kazası meydana geldi. Karadağ, Bosna-Hersek ve Sırbistan’da da kar yağışı ve soğuk hava hüküm sürüyor. Fırtına ve kar yağışı Karadağ’ın, Centiye kenti ve yöresinde hayatı olumsuz etkiliyor. Cetinye’de kar kalınlığının 1 metre 60 santimetreye ulaşması nedeniyle ulaşım durdu. Yol açama ekipleri yoları temizlemeye çalışıyor.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.