Ölmek üzere olan hastalarla selfie çeken hemşire işten atıldı

RUSYA'nın Kirov kentinde ölmekte olan hastaların başında çirkin el işaretleri yaparak selfie çektikten sonra bunları internet paylaşım sitelerinde yayınlayan 25 yaşındaki hemşire Tatiana Kulikova isten atıldı. Hemşire, ambulansa alınan...

10 Mart 2015 Salı 12:55
Ölmek üzere olan hastalarla selfie çeken hemşire işten atıldı






RUSYA'nın Kirov kentinde ölmekte olan hastaların başında çirkin el işaretleri yaparak selfie çektikten sonra bunları internet paylaşım sitelerinde yayınlayan 25 yaşındaki hemşire Tatiana Kulikova isten atıldı.
Hemşire, ambulansa alınan ve ölmekte olan hastaların başında çirkin el hareketleriyle çektiği selfieleri internette yayınlarken, altlarına da "İşimden nefret ediyorum" diye notlar düştü. Kirov Belediyesi görüntülerin ortaya çıkmasından sonra hiçbir şey olmamış gibi hemşirenin işine devam etmesine izin verdi. Ancak medyadan ve sivil toplum kuruluşlarından yükselen tepkiler üzerine hemşire işinden atıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.