Sportif ve sofistike Mitsubishi Outlander PHEV Paris'te görücüye çıkıyor

Dünyanın ilk plug-in hibrit 4x4 aracı olan Mitsubishi Outlander PHEV, özel Konsept-S paketi ile Paris Motor Show 2014’te otomobil tutkunlarıyla buluşuyor.

12 Eylül 2014 Cuma 08:17
Sportif ve sofistike Mitsubishi Outlander PHEV Paris'te görücüye çıkıyor






Paris Motor Show 2012’ye dünyanın ilk plug-in hibrit 4x4 aracı olan Mitsubishi Outlander PHEV ile katılan ve büyük ilgi gören Mitsubishi Motors, bu sene de “sportif ve sofistike” temasıyla geliştirilen Outlander ailesinin yeni üyesi Outlander PHEV Konsept-S ile ziyaretçilerini büyülemeye hazırlanıyor.  

Mitsubishi Outlander PHEV’in özel Konsept-S paketi, genişletilen iç dizaynıyla benzersiz bir sürüş keyfi yaşatırken, zarif dış tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Saf EV, seri hibrit ve paralel hibrit olmak üzere üç farklı sürüş modu bulunan Outlander PHEV, birinci sınıf güvenlik sistemi, eşsiz çift motor özelliği ve çoklu şarj seçenekleriyle de sınıfında fark yaratıyor. 

Son Güncelleme: 12.09.2014 08:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.