Ersun Yanal üç puanı Antalyaspor’a hediye etti

  Geçen hafta deplasmanda Galatasaray karşısında başarılı bir futbol ortaya koyan Fenerbahçe beraberlik alarak istediği puanı almıştı.

  Kolay geçmesi beklenen Antalyaspor maçı ise Ersun Yanal’ın yanlış kadro tercihi ile evinde hem son derece önemli 3 puandan oldu hemde 15 maçlık yenilmezlik serisine son verdi.

   Antalyaspor normal şartlarda Fenerbahçe ile başabaş mücadele etmesi zor olduğundan klasik defans ağırlıklı oynayacaktı.Aynen öyle yaptılar.Buna karşılık Ersun Yanal ve talebeleri ne yaptı.Ersun Yanal Galatasaray deplasmanındaki kadroyu korudu ve aynısı ile sahada yer aldı.İlk yanlışını da burada yaptı.Sahaya çıkan kadro kapanan defansları açacak bir kadro değildi.

   Antalyaspor ilk yarıda bir kere geldi.Jailson’un inanılmaz hatasından golü buldu.Maçtaki istatistiklere bakacak olursak Fenerbahçe’nin başta isabetli pas olmak üzere her istatistikte büyük üstünlüğünü görüyoruz.Ancak futbol sonuç oyunudur.

   Bu sene Fenerbahçe evinde kapanan ekiplere karşı başarılı olamıyor.Ankaragücü maçı da bunlara örnek.Jailson bir hafta iyi bir hafta kötü.Kenarda Ferdi,Deniz gibi rakibi eksilten oyuncular varken çıkan onbir tam bir hayal kırıklığı oldu.Ne gol pozisyonu yakaladılar, ne de rakip ceza sahası içine girebildiler.

   Fenerbahçe bu anlayış ile başarılı olması zor.Evinde Antalyaspor’u (Antalyaspor’u en iyi oyunu oynadı, ve istediğini aldı) yenemiyorsan şampiyonluk beklemek hayal olur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.