Ligde öndört haftadır kaybetmeyen sarılacivertliler Karabük deplasmanında zeminin buzla kaplanmasına takıldı.
   Saha şartlarının son derece ağır olduğu zeminin buzla kaplı olduğu Karabük deplasmanından sarılacivertliler puansız dönüyorlar.
   Maça Karabükspor iyi başladı. Zemine alışık Karabüklü futbolcular sahada daha rahat hareket ederken zeminin buzlu olduğunu gören sarılacivertliler sakatlanmamak adına beklenen oyunlarını bir türlü gösteremediler.
   Orta sahasının uzun zamandan beri ilk kez bu kadar etkisiz olduğu görülen Fenerbahçe'de tek iyi oynayan oyuncuları Kaleci Volkan oldu. Özellikle ikinci yarıda sarılacivertlilerin defans oyuncuları zeminden ötürü zor ayakta durabilirken yağmur gibi gelen Karabükspor ataklarında bir tek Volkan dimdik ayakta kalarak farkı önledi.
  Özellikle ilk yarıda Emenike'nin çabası maçı almaya yetmedi. Kişisel hatadan yenen ilk gölden sonra oyuna ağırlığını koymaya çalışan sarı-lacivertliler ilk yarının sonlarına doğru Emenike ile beraberlik golünüde buldu.
  Ama gelin görün ki ikinci yarı sarılacivertliler için çok zor geçti.Fenerbahçe'nin ceza alanındaki yogun buzlanma oyunculara çok zor anlar yaşattı.Karabükspor'un ataklarını önlemekte defans oyuncuları Egemen, Alvez, Gökhan ve Caner adeta buz revüsü yaptılar. Orta sahada görev yapan Baroni, Alper, Mehmet Topal etkisiz kalınca üç puan hakkıyla Karabükspor'un oldu.
   Maçın ikinci yarısında Fenerbahçe'nin iki etkili gol pozisyonu oldu o kadar. Birinde Emenike yanında boş duran Kyut 'ı görmeyince sarılacivertliler öne geçme fırsatını kaçırdılar. İkinci pozisyonda da oyuna yeni giren Webo nun gollük atağını hakem Emenike'ye yapılan hareketi avantaj saymayıp faulle durdurdu.
   Tolunay Kafkas hocayı ve futbolcularının da haklarını vermek lazım. Maça çok iyi hazırlanmışlar.Iyi konsantre olmuşlar. Kendi evlerinde böyle oynamaya devam ederlerse rakiplerin bu sahada işi gerçekten zor.
   Liğin bitmesine bir hafta kala sarılacivertliler için kaybedilen bu üç puan puan sıralamasındaki yerlerini değiştirmeyecek ancak kendilerine de bir ders çıkaracakları maç olacağı kesin.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.