Fenerbahçe Kyutbetti

Zorlu geçeceği beli olan Eskişehirspor maçı beklenenden daha rahat ve kolay geçti sarıla-civertliler için. Ama sadece  maç. Sonuç değil.
Zira sahada Holmen ve Kyut faktörü unutuldu.  Maçın başından oyundan alındığı dakikaya kadar Holmen takımını on kişi oynattı.  Kyut ise atamadığı kolay gollerle takımını üç puandan etti.  Kyut bu maçı evde izlesin. Sonunda kendisi beni birkaç maç dinlendirin diyecektir.  Hala oynatılıyorsa seyirci yakında sorar Kyut sözleşmesine her maçta oynarım şartını mı koydurdu.
   Bir futbolcu bu kadar mı formsuz olur.  Formsuzsa neden oynatılmakta ısrar edilir.  Anlamak mümkün değil. Göz göre göre sarılacivertliler maçı Kyut ın atamadığı goller yüzünden kaybettiler.  Bu  maçların telafisi yok.
   Defansta Alves iki haftadır aksıyor.  Bu maçtada net hatasından golü yediler. Sarı-lacivertli'ler banko her maçta gol yemeğe başladılar. 

Defans alarm veriyor.  Gökhan eski Gökhan değil.  Kyut 'tan gerekli desteği alamıyor.  Ve sonuçta oyundan düşüyor. Egemen ek başına ayakta kalmaya çalışıyor.  Mehmet Topal iki maçtır elinden geleni yapıyor.  Meireles ne yapar biri anlatsın.  Sessiz adamı İyi oynuyor.  Hücuma katkısı yok.  Takımın ayakta kalan tek adamı Caner!
   Ersun Hoca Holmen'e ve Kyut' a nasıl tahammül ediyor.  Anlamak mümkün değil. Bu isimleri aratmayacak bir diğer işinde Volkan ilk yarıda iki ikinci yarıda bir olmak üzere üç tane net boş topa çıktı. Milli takımın değişmez kalecisi sahada yaptığı hatalarda taraftara saç baş yoldurdu.
   Forvette Webo sakatlanınca Sow tek forvete kalan sarılacivertlilerin yapabileceği birşey yoktu. Gol yollarını denedi ama direkleri geçemedi.
   Maç trafiği yorgunu ve bazı as oyunculardan yoksun Eskişehirspor bileğinin hakkıyla üç puana aldı. 

Ertuğrul Hoca takımın eksiklere rağmen iyi oynattı.  Yerinde değişikliklerle maça damgasını vurdu.
   Dönelim sarılacivertlilere.  Emre oynayabilecekte neden yedek.  Holmen ilk yarı belli etti formsuzluğunu neden ısrarla Ersun Hoca oynatmakta.
   Ersun  Hoca da takımın formsuz oyuncularının havasında.  Maçı sadece izledi. Yaptığı değişiklikler ne zamanında nede yerinde oldu.  Ligin ikinci yarısına kötü başladı sarılacivertliler.  Geçen hafta Tortu Konya maçında da ilk golü gördüler ondan sonra oynamaya başladılar.  Bu maçta da öyle oldu ama sonuç istedikleri gibi olmadı.
    Erken kaybedilen üç puan umarız sarılacivertlilere bir uyarı olur.  Yoksa Fenerbahçe kredilerinden yemeğe başladı.  Bu futbol anlayışı ve bu taktiklere devam ederlerse kredi çabuk biter ve cepten yemeğe çabuk başlarlar.
    

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.