Ziraat Türkiye kupası maçında tamamına yakını yedeklerde sahada yer alan sarı-lacivertliler PTT Birinci Liğ sonuncusu Fethiyespor'a elendiler.

 Bu maçta forma giyme şansı bulan sarılacivertli futbolculara bir çift lafımız olacak.

O FORMALARINIZI DUVARA ASIN FUTBOLU BIRAKIN.YADA BU TAKIMA YAKIŞIR FUTBOL OYNAMAYA BAŞLAYIN.

 Takımda ilk onbirde yer almak için çabalıyorsun ,fırsatı bulduğun anda da rakibi küçümseyip maçı hafife alıyorsun.İşte sonuç.

 Ersun Hoca da bu maçta kendine çok güvenmenin faturasını ağır ödedi.Maça geç müdahele etti.Oyuncular gibi oda rakibi fazla ciddiye almadı.Haftalardır yedek kalan birlikte rakip takımlarla oynamayan maç alışkanlığı olmayan oyuncularla bu üzücü sonuça ulaştılar.

Oyuncular kadar teknik heyette bu konudan sorumlu. Dün akşam Galatasaray maçı bugün Gaziantepspor,Trabzonspor maçları kulaklara küpe olmamış anlaşılan.

Rakibi hafife alma alışkanlığı hala devam ediyor. Selçuk, Kadlec, Bekir, Baroni başta olmak üzere tüm oynayanlar Webo dahil böyle kolay maç verilirmez. Kimse de sarılacivertlilere bahane bulmasın. Oynamadan maç kazanılmaz rakip kim olursa olsun.Kendi evinde böyle kolay maç verilmez. 

Helal olsun Fethiyesporlu oyunculara mangal gibi yürekleri ile milyon dolarlık ayaklarda cesaret inanma dersi verdiler. Bir Kadlec neredeyse Fethiyespor'un tamamı ama sonuç ortada.

 Bu maçın kısaca özeti bu.Maçta gol pozisyonu olmayan adeta sahada uyuyan sarılacivertliler bileklerinin hakkı ile Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmeyi başardılar tebrikler. Üç haftadır sarılacivertlilerde devam eden düşüş yedeklere de yansımış durumda, umarız bu durumdan sarılacivertliler ders alırlar.

 Maç sonu söylenecek tek laf NO COMMENT

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.