Zor geçmesi beklenen Antalya deplasmanını sarılacivertliler yine son dakika attıkları golle kendi lehlerine çevirmeyi başardılar.

Kasımpaşa, Kayseri, Bursa maçlarından sonra sarı-lacivertliler yine son dakika golü ile Antalya deplasmanınızda kazanmayı bildiler.

Maça son derece hızlı başladı Fenerbahçe ve neticesini daha dördüncü dakikada aldı. Öne geçtiği maçta ilk on dakikada eline geçirdikleri fırsatları değerlendirseler maçın başında farklı galip olacaklardır.
   Ellerine geçirdikleri fırsatları değerlendiremeyen sarılacivertliler ilerleyen dakikalarda bu üstünlüklerini kaybettiler. Oyuna denge getiren Antalya maça asılmaya başladı. Ve ilk yarının son dakikalarında buldukları golle devreyi berabere tamamladılar.
   Iki takımın orta sahası çok çalıştı. Fenerbahçe de özellikle Emre eski günlerine dönmüş görüntüsü keyif verdi. Keza Alper,Baroni,Kyut görevlerini iyi yaptılar.
    Fenerbahçe'nin defansı ise artık oturmuş bir görüntü vermekte.Rakibe kolay kolay pozisyon vermiyorlar.Özellikle iki kanat Gökhan Ve Caner Milli maça rağmen süper performans sergilediler. Özellikle Gökhan Serkan'ı çok zorladı. Ve çok rahat kendi kanadını kullandı.
   Antalyaspor da ilk yarıda kaleci Hakan süper oynadı.Ama maç berabere olduktan sonra hiç kendine yakışmayan profesyonellikte gereksiz oyunu soğutma çabaları ona yakışmadı.
   Maçın ikinci yarısında gol bulmak adına sarılacivertliler elllerinden geleni yaptılar. Bunu yaparken de defanslarında açık vermeye başladılar.
   Oyuna ikinci yarıda giren Emenike ve Salih maça ayrı damga vurdular. Selçuk orta sahaya denge ve nefes aldırdı.
   Maçın doksanıncı dakikasında Antalya kaçırdığı yüzde yüz gollük pozisyondan sonra kalesinde gördüğü ikinci gol maça noktayı koydu. Bu golde Emenike'nin muhteşem performansına şapka çıkarmak lazım.
   Ersun Hoca artık takıma tamamen hakim. Kim nasıl nerede kaç dakika oynar,oyuna ne gibi katkı verir biliyor. Tabi birde elindeki zengin kadroyu unutmamak lazım.
   Bu maçta ortaya çıkan tek önemli nokta, Fenerbahçe de bir düşüş var.Buna belki maçlara göre değişen konsantrasyon etkili olabilir.
   Ama önümüzdeki hafta oynanacak Beşiktaş  maçı önemli. Önümüzdeki hafta bu maçı Fenerbahçe kazanırsa ilk yarıyı uzak ara lider kapatır.
   Sonuçta bu sene Fenerbahçe hem puan hem gol hem pozisyon anlamında rekora koşuyor.

Aman nazar değmesin.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.