GADASINI ALDIĞIM;OKUYOR MUSUN?..

Dün ve önceki gün birbirinin devamı iki haber paylaştım sosyal medyada.
Perşembe günü; bir çok gazete, televizyon ve haber sitesinde maşete çıkan “Taksim Çocuk Hastanesi, fuhuş yuvasına çevrilmiş” haberini “Fatma bacı!.. Huuu!.. Haberin var mı?”  diye tirajikomik bir göndermeyle paylaştım arkadaşlarla.                                       
Cuma günü emailime düşen ve bir öncekinin devamı niteliğindeki haberi de facebook sayfamda ve kendimden sadece “Ağlamak çözüm değil Şayın Fatma Şahin. Önlem alacaksın!.” Diye 8 kelimelik bir yorum katarak  DEVLETİN MEMURLARI DEVLETİN KORUMASI ALTINDAKİ KIZLARA GECE KULÜPLERİNDE STRİPTİZ YAPTIRMIŞLAR” başlığıyla anında sundum dostlara.
Buraya kadar sorun yok!.
Sorun olmadığı gibi duyarlı olduğunu bildiğim ve hala da inandığım  Ail eve Sosyal Politikalar Bakanı’mız Sayın Fatma Şahin Hanımdan da ses sada çıkmadı.
Ama ben hala ümitliyim!.
Benim tanıdığım Sayın Fatma Şahin’in bu şerefsizliği yapanlara ve bu alçaklığa göz yumanlara göz yummayacağından eminim.
Peki Fatma Hanımı medyadan tanıyan vatandaşların bu kepazeliğe dair görüleri ne? Ne diyor güzel yurdumun güzel insanları?  Facebook sayfama gelenleri paylaşayım yorum yapanların adlarını vermeden. Buyrun!..
                        ***
--- M.G. “Batılı ülkelerde bile küçük yaştaki çocuklara tecavüz..ya da cinsel istismar suçlarını işleyenlere HADIM cezası dahil ..ağır müeyyideler uygulanırken bü ülkede başta ADALET duygusu olmak üzere .. EGEMENLİK.. İNANÇ... EĞİTİM ..GÜVENLİK ve benzeri MİLLETi bir arada tutan duygular ayaklar altına alınmaya devam edilmekte...sorumlu siyaset erbabının salya-sümük hallleri medyayı ve insanların görsel dürtülerini süslemektedir...İKTİDAR salya-sümük olma makamı değildir...Devletin MİLLİ MECLİSİNDE bölünme senaryoları dahil herşey konuşulurken...DARBEye teşebbüs var diyerek T.C.ORDUSUNUN başına emperyalistlerle paralel düşünmedikleri için BALYOZ indiren zihniyet...ülkenin geleceği olan nesilleri zihnen ve bedenen her türlü tehlikeye karşı koruyamamaktadır...ZİNA..UYUŞTURUCU.YALAN SİYASET.Ahlaka mugayyir her davranış bu dönemde MİLLETİN karşısına daha da tehlikeli olarak çıkmıştır..Türk Milleti umarım TİTRER VE KENDİNE DÖNER”
                        ***
--- G.D. “Bu vakayı bir öğrenci dövülmesi bir hasta ölmesi ile aynı kefeye koymak pek hoş olmaz bence. Ben etsin demedim ayrıca ama vicdan ve gurur buna zorlardı insanı. Dicle kıyısında bir kurt kuzuyu kaparsa sorumlusu benim diyen ve uyku uyumayan bir halife Ömer vardır bilirsiniz. Bu cocukların mahvolan geleceklerinin sorumlusu da rahat uyumamalı bence.”.. “Timsah gözyaşları.Yazık ne hale geldik sayelerinde bir insanın gözyaşlarından tiksiniyorum”… “Bu olay Japonyada olsa ilgili bakan harakiri yapmazsa istifa eder. !”…
--- B.İ. “Bakanlığın ve tbmm nin ağır bir suçu var bu olayda ..peki bu kızlara tecavúz edip para teklif eden şerefsizler kim hepsinin deşifre edilmesi lazım..yaşının 18 den küçük olduğunu bilmiyordum veya kendi rızasıyla birlikte olduk gibi savumalara itibar edilmemeli ...cezasıda kısasa kısas olmalı ..hemde öyle bir kısas olmalıki yağlı kazıkdan beteri varsa beteri olmalı ..”
--- O.B. “Bu iste sorumlunun hesap vermesi gerek.yani sayin bakan hesap vermeli sorumlu olan o.Memurunu kontrol edemiyorsa bu kendisinin eksigi ve hatasi. Çocuk deyince akan sular durur. O savunmasız, o sevgiye muhtaç, dünyanın en güzel hali çocukları korumak ve kollamak insan olan her canlının asli görevi. Dini, dili, ırkı, rengi ne olursa olsun, onlar masum ve tertemiz!..”
--- E.M. “Toplum yaşamında türlü, türlü olumlu veyahut olumsuz davranışlar olabilir. Türk halkının dünyadaki diğer insanlardan farkı aile yapısına daha çok önem vermesidir. O sığınma yurdunda yetkili olan namuzsuzların cezası muhakkak verilmelidir. Zaten soruşturma açılmıştır. Bakanımız Fatma Şahin düzgün bir insandır. Bu olay maalesef onun sorumluluğu altında olan bir kurumda olmuştur. İstifa etmesini beklemek çok doğal olmasına rağmen, her olayda bir bakan yerseniz, bakan bulmakta sorun yaşarsınız. Milli eğitim camiasında bir öğretmen, öğrencisini dövse, Milli eğitim bakanınımı istifa ettireceksiniz. Karakolda vatandaş dövülse İçişleri bakanınımı istifa ettireceksiniz.. Hastanede bir ölüm vakası olsa Sağlık bakanınımı azledeceksiniz…
--- G.D. “Bu vakayı bir öğrenci dövülmesi bir hasta ölmesi ile aynı kefeye koymak pek hoş olmaz bence. Ben etsin demedim ayrıca ama vicdan ve gurur buna zorlardı insanı. Nil kıyısında bir kurt kuzuyu kaparsa sorumlusu benim diyen ve uyku uyumayan bir halife Ömer vardır bilirsiniz. Bu cocukların mahvolan geleceklerinin sorumlusu da rahat uyumamalı bence.”
Fazla uzatmıyacağım.
Hu!.. Fatma Hanım!.. diye de hitap etmiyeceğim..
İki çocuk anası Ail eve Sosyal Politikalar Bakanı’m!..
Feryatlarımızı duyuyor musun?
Sesim geliyor mu?
Okuyor musun; gadasını aldığım?
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.