Antalya'da haziran yağmuru serinletti

Süleyman EKİN/ANTALYA, () - ANTALYA'da kendisini iyice hissettiren yaz sıcaklığının üzerine bugün öğle saatlerinde yağan yağmur rahat nefes aldırdı. Antalya kent merkezinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış, 1 haftadır sıcaktan...

19 Haziran 2015 Cuma 18:02
Antalya'da haziran yağmuru serinletti






Süleyman EKİN/ANTALYA, () - ANTALYA'da kendisini iyice hissettiren yaz sıcaklığının üzerine bugün öğle saatlerinde yağan yağmur rahat nefes aldırdı.
Antalya kent merkezinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağış, 1 haftadır sıcaktan bunalan Antalyalılar'ı serinletti. Öğlene doğru 29 dereceye kadar ulaşan hava sıcaklığı, gök gürültülü sağanak yağışla birlikte 24 dereceye kadar düştü. Antalyalılar, yaz yağmuruyla serinlik yaşadı.
Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü'nün Antalya için birkaç gün önce yaptığı 'gök gürültülü sağanak yağış' uyarısını dikkate alıp şemsiyelerini alanlar ıslanmaktan kurtulurken, hazırlıksız yakalananlar ise ıslandı. Bazı vatandaşlar ani bastıran yağmur nedeniyle korunacak yerler aradı.
Gün boyu devam eden yağmur, beraberinde birçok kazayı da getirdi. Yağmur nedeniyle su birikintileri oluşurken birçok sürücü kazaya karıştı. Hasarın meydana geldiği kazalar sonrası kilitlenen yollar, polis ekiplerinin müdahalesi ile açıldı.
Meteoroloji yetkilileri, yağışların bugün Antalya ve bazı ilçelerinde aralıklarla devam edeceğini, yarın da bölgede yağış beklendiğini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.