Bahçesinde ürettiklerini satıyordu: Zabıtayı vatandaş engelledi

Belediye zabıta ekiplerinin evinin bahçesinde ürettiği maydanozları satan Asiye Y. adlı yaşlı kadına müdahalesini vatandaşlar önledi.

04 Nisan 2018 Çarşamba 13:52
Bahçesinde ürettiklerini satıyordu: Zabıtayı vatandaş engelledi






Bahçesinde ürettiklerini satıyordu: Zabıtayı vatandaş engelledi

Trabzon'da evinde bahçesinde ürettiği birkaç demet maydonoz ile az miktarda tereyağı satarak geçimini sağlayan yaşlı kadına zabıta müdahal edince vatandaşlar tepki gösterdi.


Trabzon'da yetiştirdiği gıda ürünlerini satmaya çalışan Asiye Y.’ye zabıta ekipleri müdahale ederek götürmek istedi. Vatandaş tepki gösterince zabıta ekipleri olay yerinden ayrıldı..


Trabzon dün örnek bir dayanışmaya sahne oldu. Kentin en işlek bölgelerinden Kahramanmaraş Caddesi’nde, bahçesinde yetiştirdiği maydanozlar ile ürettiği tereyağını satmaya çalışan 66 yaşındaki Asiye Y.’ye zabıta ekipleri müdahale ederek götürmek istedi. Buna itiraz eden kadına, çevredekiler de destek oldu.

Gazete Habertürk'ten Kenan Taşkın'ın haberine göre zabıta ekipleri Asiye Y. hakkında ‘zorla satış yaptığı ve fazla para istediği’ iddiasıyla şikâyet olduğunu söyleyince vatandaşlar “Biz bu kadını yıllardan beri tanıyoruz. Seyyar satıcı damgası yememek için hiçbir yere tezgah açmaz, kimseden karşılıksız para kabul etmez. Sattığı mala fiyat da koymayan, dilenmeyen bir kadındır” yanıtını verdi. Zabıta ekipleri, gelen tepkiler üzerine olay yerinden ayrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.