Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’ndan miniklere forma

BURSASPOR Başkanı Recep Bölükbaşı, İl Emniyet Çocuk Şube ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği'nin (DOSABSİAD) ortaklaşa yürüttüğü 'Umuda Spor, Huzura Skor' projesi kapsamında DOSAB Sosyal Tesisleri’nde...

11 Nisan 2015 Cumartesi 15:31
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’ndan miniklere forma






BURSASPOR Başkanı Recep Bölükbaşı, İl Emniyet Çocuk Şube ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği'nin (DOSABSİAD) ortaklaşa yürüttüğü 'Umuda Spor, Huzura Skor' projesi kapsamında DOSAB Sosyal Tesisleri’nde futbol eğitimi alan öğrenciler ile bir araya geldi.
Ziyarette, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Zafer Ersin, Çocuk Şube Müdürü Ramazan Halıcı , proje koordinatörü Yavuz Yılmaz ve DOSAB Bölge Müdürü Serhat Şengül de yer aldı.
ÇOK ANLAMLI BİR PROJE
Başkan Recep Bölükbaşı çocuklara hitaben yaptığı konuşmasında, “Burada Emniyet teşkilatından ağabeyleriniz ve DOSAB yetkilileri sizlerin spor eğitimi için emek harcıyorlar. Sizlerin burada yapacağınız çalışmalar çok önemli. Bu ortamınızı kaybetmeyin. Sizin gibi olmak isteyen çok çocuk var. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Emniyet Teşkilatımıza ve DOSABSİAD yetkililerine böylesine güzel bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Bursaspor olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Sizleri Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde eğitim alan ağabeylerinizin yapmış olduğu çalışmaları görmek için Vakıfköy’e davet ediyoruz. Onlarla bir araya gelmenizi sağlayacağız. A takımımızın maçlarında da beraber olacağız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Recep Bölükbaşı antrenmanın sonunda eğitim alan öğrencilere Bursaspor forması hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.