Cadde ortasında otomobil kendi kendine yandı

Diyarbakır Merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan Ekinciler Caddesi'nde giden otomobil alev alınca, çevredeki esnaf ve polis yardıma koştu.

22 Kasım 2016 Salı 16:04
Cadde ortasında otomobil kendi kendine yandı






Cadde ortasında otomobil kendi kendine yandı


Diyarbakır Merkez Yenişehir İlçesi'nde bulunan Ekinciler Caddesi'nde giden otomobil alev alınca, çevredeki esnaf ve polis yardıma koştu. Alevler yangın tüpleri ve kovalarla getirilen suyla söndürdü.
Yenişehir İlçesi'nin en işlek caddelerinden biri olan Ekinciler Caddesi'nde saat 15.00 sıralarında hareket halinde olan ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 48 KE 593 plakalı özel otomobil, henüz bilinmeyen nedenle alev aldı. Araçtan inen sürücü alevleri bir yandan alevleri söndürmeye çalışırken, bir yandan da orada bulunan polisten ve esnaftan yardım istedi.
Esnaf ve polisler bulabildikleri yangın tüpleriyle alevlere müdahale ederken, bazı esnaf da kovalarla su getirip döktü. Yangın güçlükle söndürülebildi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.