Çatalca'da kaza: 3 ölü

Sinan BİLGİLİ / İSTANBUL, () BÜYÜKÇEKMECE-Çatalca yolunda 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, aralarında Büyükçekmece'nin AK Partili Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan'ın da bulunduğu 3 kişi öldü, 3 kişi...

06 Mayıs 2015 Çarşamba 17:50
Çatalca'da kaza: 3 ölü






Sinan BİLGİLİ / İSTANBUL, () BÜYÜKÇEKMECE-Çatalca yolunda 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, aralarında Büyükçekmece'nin AK Partili Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan'ın da bulunduğu 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
Kazada, Alpaslan ile aynı otomobilde bulunan akrabası Hasan Telli ve kimliği öğrenilemeyen 1 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.
AK Parti'li Belediye Meclis üyesi Recep Alpaslan ve Hasan Telli'nin, kalp krizi geçiren bir yakınlarını ziyarete giderken kaza geçirdikleri belirtildi. Kazada yaralanan 3 kişi de hastaneye kaldırıldı.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.