Çevreciler Kazdağları'na kamp kurdu

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi Evciler Köyü'ndeki Ayazma mesire alanında buluşan çok sayıda çevreci, termik santral ve madenlerin çevreye olan zararlarına dikkat çekti. Bayramiç İlçesi'ne 50 kilometre uzaklıktaki Kazdağları'nda toplanan...

09 Mayıs 2015 Cumartesi 18:37
Çevreciler Kazdağları'na kamp kurdu






ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi Evciler Köyü'ndeki Ayazma mesire alanında buluşan çok sayıda çevreci, termik santral ve madenlerin çevreye olan zararlarına dikkat çekti.
Bayramiç İlçesi'ne 50 kilometre uzaklıktaki Kazdağları'nda toplanan çevreciler çadır kurdu. Geceyi Kazdağları'nda geçiren Ortadoğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri Ayazma mesire alanında türküler söyleyerek halay çekti. Kazdağlarının doğal güzellikleri arasına çadırlarını kuran çevreciler, yarın Evciler Köyü'nde çeşitli müzik gruplarının dinletilerini dinleyecek. Türkiye'nin ilk köy tiyatrosu olan İzmir Urla Köy Tiyatrosu, Turgut Özakman'ın Deliler isimli oyununu sergileyecek.
Kazdağları'ndaki termik santral ve madenlerin çevreye olan zararlarına dikkat çeken çevreciler, Cumartesi gecesi yakılacak kamp ateşinin etrafında söyleşiler düzenleyecek.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.