Çorlu, Sayısal Loto talihlisini arıyor

Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),()-SAYISAL Loto çekilişinde geçen Cumartesi günü 6’yı tutturan ve ikiye bölünen büyük ikramiyeyi paylaşan talihli, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde merak konusu oldu. Sayısal Loto’nun...

30 Nisan 2015 Perşembe 14:51
Çorlu, Sayısal Loto talihlisini arıyor






Mehmet YİRUN/ÇORLU(Tekirdağ),()-SAYISAL Loto çekilişinde geçen Cumartesi günü 6’yı tutturan ve ikiye bölünen büyük ikramiyeyi paylaşan talihli, Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde merak konusu oldu.
Sayısal Loto’nun bu haftaki çekilişinde Tunceli ve Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde 6 bilen iki talihli 753 bin 634 lira 95’er kuruşun sahibi oldu. Çorlu’da kuponun yatırıldığının bayinin sahibi Serkan Ermiş, kendilerine gelen müşterilerinin talihliyi sorduğunu söyledi. İkiye bölünen büyük ikramiye kuponundan birinin kendi makinesinden yatırılmasıyla büyük bir mutluluk duyduğunu anlatan Serkan Ermiş, 16 yıllık bir bayi olduğunu üçüncü kez büyük ikramiye verdiklerini söyledi. Ermiş, “Sayısal Loto’nun 963'üncü haftasında geçtiğimiz Cumartesi çekilen sonucunda büyük ikramiyenin bir kuponu bizim makinemizden yatırıldı. Bunu öğrenen birçok müşterimiz gelip talihliyi soruyor. Bu para inşallah ihtiyacı olan birine çıkmıştır. Bizim herhangi bir beklentimiz yok. Parasını güle güle kullansın. Biz daha önce de değişik yıllarda büyük ikramiyeler verdik. Tabi ki çok mutluyum. Bizim müşterilerimiz gibi bende talihliyi merak ediyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.