Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli'de (2)

AYDIN'DA KONGREYE KATILDI Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın'da Ak Parti Efeler ilçe kongresine katıldı. Burada yaptığı konuşmasında, seçmenlerin yüzde 25'ini Ak Parti üyesi yaptıklarını söyleyen Zeybekci, "Birileri gibi...

30 Kasım 2014 Pazar 17:22
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli'de (2)






AYDIN'DA KONGREYE KATILDI
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın'da Ak Parti Efeler ilçe kongresine katıldı. Burada yaptığı konuşmasında, seçmenlerin yüzde 25'ini Ak Parti üyesi yaptıklarını söyleyen Zeybekci, "Birileri gibi kavga eden bir parti zihniyetiyle değil en dipteki mahalle temsilcimizden ta baştaki genel başkana kadar tam anlamıyla bir istişareyle hareket etmek için bunları yaptık ve bu istişarelerin de sağlıklı olduğunu gördük" dedi.
Türkiye'ye 2015 seçimlerini kazanarak Anayasal anlamda dünya standartlarında bir demokrasiye, anayasaya ve hukuk sistemine kavuşturacaklarını ileri süren Zeybekci, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Değerli kardeşlerim, hiçbir zaman için başınız aşağıda olmasın. Başınız dik ve alnınız açık olsun. Çünkü bu ülkede başı dik, alnı açık sokaklarda yürüyecek bir parti varsa o da Ak Parti'dir. Bizim hayallerimiz, rüyalarımız, sevdamız ve hizmetlerimiz var. 10-12 yılda yaptıklarımızla Türkiye nereden nereye geldi. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Allah'ın izniyle 2015 ve 2019 seçimlerinde bu ülke 'Hedef 2023' deyip, o yola devam edecektir" dedi.
"İSTİHDAMA, BÜYÜMEYE VE İHRACATA DEVAM EDECEĞİZ"
Türkiye ihracatının 36 milyar dolardan 160 milyar doların üzerine çıkarıldığına dikkat çeken Bakan Zeybekci, "Bize bunlar asla yetmez. Hedef 2023, durmak yok, yola devam. İstihdama, büyümeye ve ihracata devam edeceğiz. Bunları yapmak için Başbakanımızla birlikte 25 ayrı alanda bin 250 ayrı dönüşüm eylem planıyla Türkiye'yi yeniden yapılandırıyoruz. Çünkü bugüne kadarki yolda yaptıklarımız ve kullandıklarımız bundan sonraki dönem için yeterli değil" dedi.
Önümüzdeki genel seçimlerinin ülke için çok önemli olduğuna vurgu yapan Zeybekci, CHP ve MHP'nin iktidara gelme ümitleri olmadığını ileri sürdü. Zeybekci, "Bunun için Türkiye'de güçlü bir muhalefeti ortaya çıkarma görevi de Ak Parti'ye düşüyor. Oda bizim işimiz. Bunu da yeni bir Anayasa ile yapacağız. Yeni ve evrensel standartlarda bir anayasa ile yapacağız" diye konuştu.
Zeybekci, Ak Parti'nin 2015 seçimlerinde yeni anayasayı tek başına yapacak çoğunluğa ulaşması zorunda olduğunu sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.