Filmden Etkilenip Satırla Soygun Yaptılar

Cengiz ÇOBAN / İSTANBUL, () SULTANBEYLİ'de, kar maskeli 2 kişi, ellerinde satırla bir markete girerek soygun yaptı. Kasadan aldıkları 750 lirayla kaçan zanlılar olaydan 2 saat sonra yakalandı. İki zanlı, ilk ifadelerinde, “Filmde gördüğümüz...

18 Kasım 2014 Salı 16:52
Filmden Etkilenip Satırla Soygun Yaptılar






Cengiz ÇOBAN / İSTANBUL, () SULTANBEYLİ'de, kar maskeli 2 kişi, ellerinde satırla bir markete girerek soygun yaptı. Kasadan aldıkları 750 lirayla kaçan zanlılar olaydan 2 saat sonra yakalandı. İki zanlı, ilk ifadelerinde, “Filmde gördüğümüz soygun sahnesini denemek istedik" dedi.
Olay, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Mehmet Akif Mahallesi, Erdoğan Caddesi'ndeki bir markette meydana geldi. Markete giren kar maskeli ve satırlı 2 genç, kasiyeri etkisiz hale getirerek, kasadaki yaklaşık 750 lirayı alarak kaçtı. Market çalışanı durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen Sultanbeyli Asayiş Bürosu ekipleri, kamera görüntülerinden yola çıkarak tespit ettiği S.A. (16) ve H.C.'yi (16) olaydan 2 saat sonra çaldıkları paralarla birlikte yakaladı.

"FİLMDEN ETKİLENDİK"
Zanlılar, Emniyet'teki ifadelerinde suçlarını kabul ederek, filmlerde gördükleri soygun sahnesini uygulamak istediklerini söylediler. Emniyet'teki işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SOYGUN ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Soygun anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, markete giren 2 soyguncu, yanlarında getirdikleri satırlarla kasiyeri tehdit ediyor. Satırı görünce kasiyer kasadan uzaklaşıyor. Zanlılardan biri kasaya geçerek 750 lirayı alıyor. Zanlılar daha sonra marketten çıkıyor.
(FOTOĞRAF)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.