Gönüllü olarak askere gitmek için dilekçe verdi

SAMSUN’da oturan 31 yaşındaki Murat Işık, izlediği haberlerde şehit annelerinden etkilenince gönüllü olarak askere gitmek üzere Askerlik Şubesi Başkanlığı’na giderek dilekçe verdi. Merkez Atakum İlçesi’nde ikinci el eşya...

24 Ağustos 2015 Pazartesi 11:33
Gönüllü olarak askere gitmek için dilekçe verdi






SAMSUN’da oturan 31 yaşındaki Murat Işık, izlediği haberlerde şehit annelerinden etkilenince gönüllü olarak askere gitmek üzere Askerlik Şubesi Başkanlığı’na giderek dilekçe verdi.
Merkez Atakum İlçesi’nde ikinci el eşya satışı yapan Murat Işık, son günlerde artan terör olaylarından etkilenirken yeniden askere gitmek için Askerlik Şubesi Başkanlığı’na dilekçe verdi. 5 çocuklu ailenin 4’üncü çocuğu olduğunu belirten Murat Işık, 2004 yılında Kars'ın Arpaçayır İlçesi’nde 15 ay askerlik yaptığını söyledi. Son günlerde sık duyulan şehit haberlerinden etkilendiğini belirten Işık, şöyle konuştu:
"Askerliğimi yaptım. Ama şimdi tekrar askere gitmek istiyorum. Bunun için Samsun Askerlik Şubesi Başkanlığı’na giderek gönüllü askerlik yapabilmek için dilekçe verdim. Bunun sebebi geçtiğimiz gün izlediğim şehit haberleri, annelerin feryadıydı. Bunu görünce bu vatan ve devlet için gönüllü olarak askerlik yapmaya karar verdim. İnşallah dilekçeme dönüş yapılır. Seve seve askere gitmek isterim. Askerliğini yapmış bir insan olarak, şu an memleketimizin durumu, her geçen gün haberleri dinlerken ciğerim sızlamaktadır. Vatanımı çok seviyorum, tekrar gönüllü olarak askere gitmek istiyorum. Hem askerlik konusunda oldukça deneyimli bir insanım."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.