Gül: Mısır'ın geleceğini karatacaktır

Enver ALAS - İstanbul,() 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi idama mahkum edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan Gül, "Cumhurbaskani Mursi ve arkadaşlarına...

16 Mayıs 2015 Cumartesi 20:20
Gül: Mısır'ın geleceğini karatacaktır






Enver ALAS - İstanbul,() 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi idama mahkum edilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan Gül, "Cumhurbaskani Mursi ve arkadaşlarına idam cezasi verilmesi kardeş ülke Mısır'ın geleceğini karartacaktır. Henüz vakit varken kabul edilemez bu tehlikeli süreç derhal durdurulmalıdır. Bunu Mısır'ın gerçek bir dostu olarak söylüyorum" dedi. Gül'ün mesajını Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak 3 dilde yazdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.