İsviçre'de 'okullarda başörtüsü' anketi

DIŞ HABER - İsviçre'de 'okullarda başörtüsü' anketi Zafer ATAMER - CENEVRE () İsviçre'nin saygın siyasi ve ekonomi dergisi L'Hebdo, 18 - 30 yaş arasındaki kişilerle yaptığını duyurduğu 'okullarda başörtüsü takılmasına'...

30 Nisan 2015 Perşembe 14:13
İsviçre'de 'okullarda başörtüsü' anketi






DIŞ HABER - İsviçre'de 'okullarda başörtüsü' anketi Zafer ATAMER - CENEVRE () İsviçre'nin saygın siyasi ve ekonomi dergisi L'Hebdo, 18 - 30 yaş arasındaki kişilerle yaptığını duyurduğu 'okullarda başörtüsü takılmasına' dair bir anketi paylaştı. Dergi, ankette yüzde 52'nin başörtüsüne karşı olduğu; yüzde 38'inin 'baş örtüsü örtülebileceğini' düşündüğü; yüzde 10'unun ise fikir belirtmediğini duyurdu. Dergi ankete katılanların yüzde 42'sinin kendisini Müslüman olarak tanıttığını yazdı. Dergi yüzde 56'nın ise okul dışında başörtüsü takılabileceğini söylediğini duyurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.