Kapadokya, bayrama dolu olarak giriyor

Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR, ()- KAPADOKYA Turistik İşletmeler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler, Kapadokya bölgesindeki turistik işletmelerin Kurban Bayramı’nda yüzde 100 dolulukla hizmet vermesini beklediklerini açıkladı. KAPTİD...

22 Eylül 2015 Salı 17:51
Kapadokya, bayrama dolu olarak giriyor






Sinan KORKMAZER/NEVŞEHİR, ()- KAPADOKYA Turistik İşletmeler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler, Kapadokya bölgesindeki turistik işletmelerin Kurban Bayramı’nda yüzde 100 dolulukla hizmet vermesini beklediklerini açıkladı.
KAPTİD Başkanı Yakup Dinler, bölgede bulunan otellerin bayram hazırlıklarını tamamlayarak misafirlerini ağırlamaya hazır bir biçimde beklediğini belirtti. Bölgenin Eylül ayı olması nedeniyle yüksek doluluk rakamlarında bulunduğunu anlatan Dinler, "Aslında Kapadokya’da Kurban Bayramı’nı daha iyi bekliyorduk fakat tatilin uzaması bize yaramadı. 9 günlük tatilde insanlar 3- 4 günlük Kapadokya gibi gezi yöreleri yerine sahil bölgelerine yöneldiler. Ege ve Antalya bölgesindeki turizmcilerin hallerinden gayet memnun oldukları yönünde haberlerini alıyoruz. Ama maalesef Kapadokya’da şu ana kadar istediğimiz doluluğu yakalayamadık. Eylül ayı Kapadokya’nın yüksek sezonu olduğu için halihazırda yüzde 70- 80 arasında bir doluluk vardı. Biz gelecek misafirlerimizle yüzde 100’lük bir doluluğa ulaşacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.