Kayıp Kızlar Evlerine Döndü

Mehmet CANDAN / İZMİR, ()- İZMİR'de 11 gün önce ortadan kaybolan lise öğrencisi iki kızın evlerine dönmeleri ailelerine çifte bayram yaşattı. Okul çıkışı bir daha evlerine dönmeyen kızların, arkadaşlarında oldukları öğrenildi....

06 Ekim 2014 Pazartesi 21:31
Kayıp Kızlar Evlerine Döndü






Mehmet CANDAN / İZMİR, ()- İZMİR'de 11 gün önce ortadan kaybolan lise öğrencisi iki kızın evlerine dönmeleri ailelerine çifte bayram yaşattı. Okul çıkışı bir daha evlerine dönmeyen kızların, arkadaşlarında oldukları öğrenildi.

Göztepe Kız Meslek Lisesi'nde eğitim gören Y.A. ile sınıf arkadaşı Y.D., 5 Eylül 2014 Perşembe günü okuldan birlikte çıkarak ortadan kayboldu. Ailelerinin günlerdir aramamalarına rağmen bulunamayan lise 10. sınıf öğrencileri Y.A. ve sınıf arkadaşı Y.D., bayramın ikinci günü evlerine döndü. Kızlarının sağ salim evlerine dönmesiyle büyük sevinç yaşayan aileler çifte bayram sevinci yaşadı. Kızının bulunmasında gazetelerde çıkan haberlerin yardımcı olduğunu belirten Y.A.'nın annesi Aysel A., "Çok şükür, kızımızı dün akşam bulduk. Bir arkadaşıyla sözleşmişler, bir gün birinde kalmışlar. Ondan sonra geri dönmeye korkmuşlar, arkadaşlarında kalmışlar. Şükür, başlarına kötü bir şey de gelmemiş. Şükür, kızımıza kavuştuk. Bizim için çifte bayram oldu" dedi. Okul çıkışı birlikte ortadan kaybolan kızların, 11 gün boyunca arkadaşlarında oldukları öğrenildi.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.