Kayıp kuzenler 4 gün sonra evlerine döndü

Mehmet CANDAN/ İZMİR, () - İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, ailelilerine 'Markete gidiyoruz' diyerek evden ayrılan ve kendilerinden 4 gündür alınamayan 15 yaşındaki M.Ç. ile aynı yaştaki kuzeni Y.Y.U. evlerine geri döndü.  Olay, geçtiğimiz...

08 Ağustos 2015 Cumartesi 00:24
Kayıp kuzenler 4 gün sonra evlerine döndü






Mehmet CANDAN/ İZMİR, () - İZMİR'in Bayraklı İlçesi'nde, ailelilerine 'Markete gidiyoruz' diyerek evden ayrılan ve kendilerinden 4 gündür alınamayan 15 yaşındaki M.Ç. ile aynı yaştaki kuzeni Y.Y.U. evlerine geri döndü. 
Olay, geçtiğimiz pazartesi günü Onur Mahallesi 7371 Sokak'ta meydana geldi. M.Ç. ve kuzeni Y.Y.U., evden markete gideceklerini söyleyip ayrıldı. İki kuzenin evlerine dönmemesi üzerine aileler durumu polise bildirdi. Sosyal medya üzerinden çağrı yaparak ve sokak sokak gezerek kızlarını arayan ailelere mutlu haberi 4 gün aradan sonra polis verdi. Örnekköy Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim olan kuzenlerin 4 gün boyunca bir arkadaşlarında olduğu öğrenildi. Kızlarının bulunması üzerine büyük sevinç yaşayan aileler, polis merkezine gitti. M.Ç. kuzeni Y.Y.U.'ın sağlık durumlarının iyi olduğu dile getiren yakınları, kızlarının bulunmasında çaba gösterenlere teşekkür ettiklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.